Test SOLIDWORKS 2019 Beta direkte i nettleseren

Petter Månsson
 
Av Petter Månsson
28.08.2018

At SOLIDWORKS lanserer en ny utgave hvert år har de fleste fått med seg – alle våre kunder med aktive serviceavtaler kan få tilgang til den nye versjonen med support fra oss i PLM Group.

Den nye versjonen kommer hver høst, og blir fra vår side feiret med et lanseringsseminar hvor vi viser frem alle nyhetene og forbedringene i den nyeste versjonen. Men allerede i sommer kunne de aller mest nysgjerrige være med å Beta-teste den nye versjonen. Vi i PLM Group har naturligvis testet, og vi vet at flere av våre kunder også prøver.

Men installering av beta-produkter kan forårsake problemer, og SOLIDWORKS anbefaler at alle som ønsker å prøve installerer på ikke-produksjonsmaskiner og bare tester med kopier av filer. Jeg er selvsagt enig i at det er best, men hvor mange har tilgang til en ekstra CAD-stasjon for testing bare? Ikke meg.

Nå er det enda enklere å prøve SOLIDWORKS 2019!

Har du hørt om MySolidworks?

Hvis ikke så er det på tide, My.SolidWorks.com er et nettsted hvor SOLIDWORKS har samlet ulike informasjonskanaler (som forum, blogger, modellbiblioteker, tips og triks) til deg som kunde, så du raskt og enkelt kan finne svar på spørsmål eller lære mer om bestemte produkter.


Logg inn på MySolidworks
Hvis du logger deg på My.SolidWorks.com med din «SolidWorks-ID», vil du få tilgang til å teste SOLIDWORKS 2019 Beta direkte i nettleseren, uten å installere noe!

Det har aldri vært enklere å beta-teste SOLIDWORKS, så gå ikke glipp av muligheten til å teste nyhetene i den kommende utgaven før alle andre. Og ønsker du å lære mer om alle nyhetene i SOLIDWORKS og samtidig møte andre SOLIDWORKS-brukere er du velkommen på vårt gratis lanseringsseminar i oktober.