Test SOLIDWORKS med en gratis online trial

 

Ønsker du å prøve SOLIDWORKS for å se om det er noe for deg? Nå er det mulig å teste SOLIDWORKS Premium med en online trial – når som helst og hvor som helst. Du trenger verken laste ned eller installere noe, prøveversjonen aktiveres direkte i din nettleser via MySolidWorks.

I tillegg får du tilgang til hundrevis av videoer med undervisningsmateriale, slik at du har alle muligheter for å komme godt i gang.

 

 

Slik får du tilgang til din gratis SOLIDWORKS trial

Steg 1: Gå til my.solidworks.com/try-solidworks og opprett en gratis profil ved å velge JOIN, og følg guiden. Hvis du allerede har en profil på MySolidworks velger du LOG IN.
Freetrial1
Steg 2: Etter du har logget inn kan du aktivere din prøveversjon ved å trykke på LAUNCH. Språk og server er definert på bakgrunn av din geografiske plassering.

Freetrial2

 

Steg 3: Les og aksepter brukerbetingelsene ved å trykke OK.

Nå er du klar for å sette i gang. Vær oppmerksom på at din trial kan kun brukes i 2 timer fra aktivering, ønsker du mer tid kan du kontakte oss så vi kan forlenge din prøvetid.
Freetrial3

 

Eksempelfiler: I din prøveversjon har du tilgang til en rekke eksempler på deler, sammenstillinger og tegninger: File ➔ Open… søk etter <This PCDocumentsSOLIDWORKS Product Trial>. Eller trykk på ‘R’ tasten, så får du en liste over de siste eksempelfilene.
Dine filer: Du bør oprette forbindelse til en online lagringsplass (Box, Google Drive, Dropbox), så du kan lagre og få tilgang til dine filer. Det gjør du ved hjelp av ikonene nederst til høyre. Filer som er lagret lokalt vil bli slettet når du prøvetid er utløpt.

 

Tilgang til andre SOLIDWORKS applikasjoner

Du kan få tilgang til en rekke forskjellige SOLIDWORKS applikasjoner, som eDrawings eller SOLIDWORKS Visualize, via tannhjulet nederst i venstre hjørne. Her kan du også skifte mellom applikasjonene og avslutte din session.
Freetrial4

 

Tilgang til undervisningsvideoer

Gå til My.SolidWorks.com ➔ Training ➔ Catalog. Her finner du de nyeste videoene og en rekke filtere i venstre kolonne. Ved hjelp af filterene kan du enkelt sortere og søke blant undervisningsvideoene og finne svar på dine spørsmål. Du kan søke blant de gratis leksjonene ved å velge Lesson Type: Lessons og Access Level: Guest.

Freetrial5