Sniktitt på SOLIDWORKS 2019 – 5 nye funksjoner du kan glede deg til

Lars Haaland
 
Av Lars Haaland
01.10.2018

 

SOLIDWORKS 2019 har nylig blitt tilgjengelig, og i år igjen er det en hel rekke forbedringer du kan se frem til å ta i bruk.

Jeg har funnet frem noen spennende nye funksjoner som du kan få en sniktitt på nedenfor. Den 30. oktober demonstrerer jeg både disse og alle de andre nye mulighetene i SOLIDWORKS 2019 på vårt årlige nyhetsseminar. Du kan registrere deg her, og har du ikke mulighet til å delta så sender vi livestream av hele arrangementet.

Her er noe av det du kan se frem til:

Store sammenstillinger

SOLIDWORKS 2019 setter en helt ny standard for hvor raskt du kan jobbe med store sammenstillinger. Uansett om du bare tar en titt på konstruksjonen, eller om du legger til nye elementer vil du oppleve en markant forbedring i ytelsen. Dette er en nyhet jeg er sikker på mange brukere vil få stor glede av.

 

Forbedringer i Brukergrensesnitt

Det har kommet flere forbedringer i brukergrensesnittet, for eksempel er listen over eksterne referanser mye mer oversiktlig i SOLIDWORKS 2019. Du kan enkelt se hva som henger sammen med hva og sjekke statusen på alle eksterne referanser, noe som gir deg økt kontroll over sammenstillinger.

 

Topologi Optimalisering

Topologi Optimalisering ble introdusert med SOLIDWORKS 2018, og har i år fått enda flere muligheter:

 

Mesh-modellering

Lag superdetaljerte overflater på din 3D-modell på et øyeblikk med automatisk konvertering av 2D-teksturer til 3D-geometri.

 

3D Markup

Det er også en god nyhet til de som bruker SOLIDWORKS på touch-enheter. I SOLIDWORKS 2019 kan du nemlig tegne direkte på 3D-modellen på din touch-skjerm, og på den måte dele idéer og forslag enkelt og effektivt.

 

Det er også forbedringer i blant annet Sheet Metal-verktøyene, SOLIDWORKS CAM, -Inspection og -Composer i vente – så registrer deg til nyhetsseminaret og få med deg alt det nye!

Registrer deg