Eventer og webinarer

Eventer og webinarer

Vi arrangerer regelmessig webinarer og eventer for å holde deg oppdatert på den nyeste kunnskapen. Lær mer om SOLIDWORKS, virtuell testing, håndtering av produktdata, prototyper, 3D-printing, 3DEXPERIENCE og mye mer.

Kommende eventer

Sted Dato Tid Emne
Online 21.05.2024 11:00 CET Simplifying CAD Collaboration with Share and Markup 

Neste arrangement:

Simplifying CAD Collaboration with Share and Markup 

Dato: 21.05.2024
Tid: 11:00 CET
Sted: Online

Alle opptak

Her kan du se på alle våre innspilte webinarer og velge ut de som er mest relevant for deg. Få unik innsikt fra våre eksperter og kunnskapsledere nå.

 • Elevate your CAD with the power of Cloud

  Glem alt du kjenner til om tidskrevende fildelingsprosesser og kompliserte samarbeid. Fremtiden til CAD er her, og den er i skyen!

 • What’s New SOLIDWORKS 2023

  Gikk du glipp av What's New-arrangementet vårt?

  Eller var du kanskje der, men fikk ikke tid til å notere ned alt du ville få med deg?

  I dette webinaret vil våre SOLIDWORKS-superhelter veilede deg gjennom alle nyheter samt tips og triks som ble vist på arrangementet, i tillegg til noen nyttige tips som ikke ble presentert.

 • Tips og triks innen SOLIDWORKS

  Lennart Tinndahl er en aktiv innholdsskaper i SOLIDWORKS-samfunnet, og har vunnet flere priser for sitt arbeid med å dele kunnskap om SOLIDWORKS. Det kan hende du kjenner han igjen fra hans populære serie "Tinndahl's Tip from the Train" som du finner på YouTube og LinkedIn.

 • Catia i skyen – en perfekt match

  Vil du vite HVA Catia er og HVORDAN Catia i skyen kan forbedre hvordan du og teamet ditt jobber? Da bør du se denne videoen og la Maxime og Viktor vise deg.
 • Tips og Triks i SIMULATION

  Vil du vite mer om egenskapene og funksjonene som kan forbedre hvordan du jobber med SIMULATION?
 • Skybasert datahåndtering – fra brukerens perspektiv

  Hvilke faktorer bør tas i betraktning når du vurderer å gå over til skybasert datahåndtering? Hvordan skal du gå i gang, og hvordan foregår egentlig prosessen? Lær om alt dette fra en brukers perspektiv.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Gi innboksen din et kunnskapsdrypp annenhver uke! Registrer deg i dag for eksklusive tips, bransjeanbefalinger og gode tilbud som sikrer at du ligger foran røkla. Registrer deg i dag!