Eventer og webinarer

Eventer og webinarer

Vi arrangerer regelmessig webinarer og eventer for å holde deg oppdatert på den nyeste kunnskapen. Lær mer om SOLIDWORKS, virtuell testing, håndtering av produktdata, prototyper, 3D-printing, 3DEXPERIENCE og mye mer.

Kommende eventer

Sted Dato Tid Emne
Torvet 6, 2000 Lillestrøm 16.01.2024 09:30 - 13:00 3DEXPERIENCE Hands On

Neste arrangement:

3DEXPERIENCE Hands On

Dato: 16.01.2024
Tid: 09:30 - 13:00
Sted: Torvet 6, 2000 Lillestrøm

Alle opptak

Her kan du se på alle våre innspilte webinarer og velge ut de som er mest relevant for deg. Få unik innsikt fra våre eksperter og kunnskapsledere nå.

 • Tips og triks – Jobbe med PDM

  Vil du vite mer om funksjoner og hvordan du kan forbedre måten du jobber med PDM? Da må du ta en titt på disse to NYTTIGE webinarene!

 • Hvordan en skybasert løsning kan bidra til å løse forretningsutfordringer

  Vil du vite HVORDAN du kan takle utfordringer som økende IT-kostnader og tverrfaglig samarbeid i en global setting? Da håper vi du vil sette av 15 minutter til dette webinaret, slik at vi kan vise deg hvor nyttig det er å ha et skybasert, fleksibelt PLM-system som tilpasser seg din bedrift - enten den er stor eller liten.

 • Oppdag potensialet med PDM i skyen

  Dypdykk i fordelene, fremgangsmåten og løsningene ved PDM i skyen med ekspertene Christoffer Stokkebro og Anders Wentzel.

 • Vi hjelper start-ups på en eventyrlig reise

  Det kan være vanskelig å starte en virksomhet fra bunnen av. Hvordan designer du et produkt, tester, forbereder og produserer det, i tillegg til å starte en virksomhet og merkevare - alt dette på et tynt budsjett?
 • Koble ditt CAD-verktøy for datahåndtering i skyen

  Flere millioner designere stoler på SOLIDWORKS for å utvikle produkter - fra konsept til virkelighet. Nå kan du koble SOLIDWORKS til 3DEXPERIENCE - en samlet, skybasert plattform med verktøy for produktutvikling.
 • Bryt barrierer med virtuell testing

  Hvis designet ditt ikke fungerer i den virkelige verden, er det en fiasko - et grunnleggende prinsipp som enhver ingeniør ønsker å unngå, men hvordan? Kundene våre bruker virtuell testing for å bryte gjennom virkelige utfordringer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Gi innboksen din et kunnskapsdrypp annenhver uke! Registrer deg i dag for eksklusive tips, bransjeanbefalinger og gode tilbud som sikrer at du ligger foran røkla. Registrer deg i dag!