Eventer og webinarer

Eventer og webinarer

Vi arrangerer regelmessig webinarer og eventer for å holde deg oppdatert på den nyeste kunnskapen. Lær mer om SOLIDWORKS, virtuell testing, håndtering av produktdata, prototyper, 3D-printing, 3DEXPERIENCE og mye mer.

Kommende eventer

Sted Dato Tid Emne
Web 02.02.2023 10:30 How can we extract information from a Simulation and get Results?
Web 09.02.2023 10:30 What can we do with SOLIDWORKS Motion?

Neste arrangement:

How can we extract information from a Simulation and get Results?

Dato: 02.02.2023
Tid: 10:30
Sted: Web

Alle opptak

Her kan du se på alle våre innspilte webinarer og velge ut de som er mest relevant for deg. Få unik innsikt fra våre eksperter og kunnskapsledere nå.

 • Hvordan en skybasert løsning kan bidra til å løse forretningsutfordringer

  Vil du vite HVORDAN du kan takle utfordringer som økende IT-kostnader og tverrfaglig samarbeid i en global setting? Da håper vi du vil sette av 15 minutter til dette webinaret, slik at vi kan vise deg hvor nyttig det er å ha et skybasert, fleksibelt PLM-system som tilpasser seg din bedrift - enten den er stor eller liten.

 • Oppdag potensialet med PDM i skyen

  Dypdykk i fordelene, fremgangsmåten og løsningene ved PDM i skyen med ekspertene Christoffer Stokkebro og Anders Wentzel.

   

 • Vi hjelper start-ups på en eventyrlig reise

  Det kan være vanskelig å starte en virksomhet fra bunnen av. Hvordan designer du et produkt, tester, forbereder og produserer det, i tillegg til å starte en virksomhet og merkevare - alt dette på et tynt budsjett?
 • Koble ditt CAD-verktøy for datahåndtering i skyen

  Flere millioner designere stoler på SOLIDWORKS for å utvikle produkter - fra konsept til virkelighet. Nå kan du koble SOLIDWORKS til 3DEXPERIENCE - en samlet, skybasert plattform med verktøy for produktutvikling.
 • Bryt barrierer med virtuell testing

  Hvis designet ditt ikke fungerer i den virkelige verden, er det en fiasko - et grunnleggende prinsipp som enhver ingeniør ønsker å unngå, men hvordan? Kundene våre bruker virtuell testing for å bryte gjennom virkelige utfordringer.
 • What’s New SOLIDWORKS 2022

  I dette webinaret som består av to deler presenterer våre eksperter Lars Haaland, Technical Specialist og Thomas Bråthen, Technical Specialist, nye funksjoner og oppdateringer i SOLIDWORKS 2022.

Ta kontakt med oss!

Vi finner en løsning som passer dine behov. Snakk med våre eksperter idag.

Kunnskap direkte til innboksen din

Ikke gå glipp av våre eksklusive tips & triks, beste praksiser og spesialtilbud. Meld deg på i dag!