Eventer og webinarer

Eventer og webinarer

Vi arrangerer regelmessig webinarer og eventer for å holde deg oppdatert på den nyeste kunnskapen. Lær mer om SOLIDWORKS, virtuell testing, håndtering av produktdata, prototyper, 3D-printing, 3DEXPERIENCE og mye mer.

Kommende eventer

Ingen kommende arrangementer for øyeblikket

Neste arrangement:

Ingen kommende arrangementer for øyeblikket

Alle opptak

Her kan du se på alle våre innspilte webinarer og velge ut de som er mest relevant for deg. Få unik innsikt fra våre eksperter og kunnskapsledere nå.

 • Simplify CAD Collaboration with Share and Markup

  Glem alt om dagligdags slit med å få tilbakemeldinger i tide og dele design med interne og eksterne samarbeidspartnere. Et par enkle klikk kan forenkle CAD-samarbeidet ved bruk av Share and Markup-funksjonene på 3DEXPERIENCE-plattformen.

 • Elevate your CAD with the power of Cloud

  Glem alt du kjenner til om tidskrevende fildelingsprosesser og kompliserte samarbeid. Fremtiden til CAD er her, og den er i skyen!

 • What’s New SOLIDWORKS 2023

  Gikk du glipp av What's New-arrangementet vårt?

  Eller var du kanskje der, men fikk ikke tid til å notere ned alt du ville få med deg?

  I dette webinaret vil våre SOLIDWORKS-superhelter veilede deg gjennom alle nyheter samt tips og triks som ble vist på arrangementet, i tillegg til noen nyttige tips som ikke ble presentert.

 • Tips og triks innen SOLIDWORKS

  Lennart Tinndahl er en aktiv innholdsskaper i SOLIDWORKS-samfunnet, og har vunnet flere priser for sitt arbeid med å dele kunnskap om SOLIDWORKS. Det kan hende du kjenner han igjen fra hans populære serie "Tinndahl's Tip from the Train" som du finner på YouTube og LinkedIn.

 • Catia i skyen – en perfekt match

  Vil du vite HVA Catia er og HVORDAN Catia i skyen kan forbedre hvordan du og teamet ditt jobber? Da bør du se denne videoen og la Maxime og Viktor vise deg.
 • Tips og Triks i SIMULATION

  Vil du vite mer om egenskapene og funksjonene som kan forbedre hvordan du jobber med SIMULATION?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Gi innboksen din et kunnskapsdrypp annenhver uke! Registrer deg i dag for eksklusive tips, bransjeanbefalinger og gode tilbud som sikrer at du ligger foran røkla. Registrer deg i dag!