LKI Käldman utvikler og produserer løsninger for automasjon av håndtering av metallplater. Som industrileder i Europa er bedriften aktiv i Bennäs og Lappeenranta. De tilbyr også programvare og supporttjenester til FMS-løsninger. LKI Käldman ble grunnlagt i 1979 og har flere enn 160 medarbeidere.

Green Instruments A/S i Brønderslev har spesialisert seg i måle- og analyseutstyr til både marinesektoren og landbaserte industrier. I senere år har bedriften gjennomført stadig større og mer komplekse utviklingsprosjekter og har samtidig møtt et økende krav fra kundene. Det har vært krav om bedre sporbarhet, høyere integritet i sammenstillinger samt sikkerhet rundt design og effektivisering av produksjonen og kvaliteten av den tekniske dokumentasjonen.

Preco så behovet for å strømlinjeforme 3D-modellprosessene og konsulterte PLM Group for å finne en passende løsning. HostPLM-løsningen ble anbefalt for å løse problemene med håndtering av 3D-modeller og arbeidsflyter.

Fra kontorene i den selvtitulerte «oljehovedstaden» Bergen, designer og produserer ClampOn AS ultrasoniske intelligente sensorer for olje- og gassindustrien over hele verden. Dette er uhyre presise instrumenter som må overholde strenge industristandarder og overleve en livssyklus på over 30 år i tøffe subsea-forhold. En av ClampOns konkurransemessige fordeler er at de har alle avdelinger samlet

De 10 medarbeidere hos Rimbøl Teknik A/S i Grindsted har tilsammen om lag 40 års erfaring i å designe og bygge matemaskiner til forskjellige industrier som mat- og medisinindustrien. Bedriften ønsket å bruke 3D-print til å redusere tidsforbruk og kostnader i sin utvikling, kombinert med et økt fokus på nye innovative løsninger.

Albin Components AB har spesialisert seg på utvikling og produksjon av transmisjonsdeler for tunge kjøretøy og større konstruksjoner. Bedriften hadde et behov for å redusere det manuelle arbeidet i utviklingen av produksjonsverktøy, og fant stor hjelp i 3D-printing.

HydX AB hadde behov for å digitalisere deres prosesser for å kunne utvikle beste mulige løsning for deres kunder.

NGI A/S er verdensledende produsent av en rekke maskinføtter i rustfritt stål og armert polyamid for justering, stabilisering og vibrasjonsabsorbering av alle typer maskiner og utstyr. NGIs produkter er nøye spesifisert og utviklet for å oppfylle de forskjellige hygieniske kravene som gjelder i Europa og USA.

“Simulation brings us much closer to the physical world during the design process. When we compare our solutions to actual physical results, we can see that we have been very accurate in our predictions. This means that we dare to issue promises around new solutions to our customers earlier in the development process.»