Det Vesteråsbaserte servicebyrået Digital Mechanics AB er et av de største servicebyråene i Norden. De har ni interne 3D-printere som dekker alle de tre store additive produksjonsteknologiene. De har MJF-skrivere fra HP, polyjet og FDM-teknologi.

PlastSystem AB håndterer krevende kunder fra medisin-, møbel- og belysningsindustrien som rutinemessig forventer korte behandlingstider. Ikke bare det, produktoppslagene deres er også ganske små. I dette spesielle tilfellet hadde de en kunde som krevde produkter laget av polypropylen og polypropylen med glassfiber.

Preco så behovet for å strømlinjeforme 3D-modellprosessene og konsulterte PLM Group for å finne en passende løsning. HostPLM-løsningen ble anbefalt for å løse problemene med håndtering av 3D-modeller og arbeidsflyter.

Albin Components AB har spesialisert seg på utvikling og produksjon av transmisjonsdeler for tunge kjøretøy og større konstruksjoner. Bedriften hadde et behov for å redusere det manuelle arbeidet i utviklingen av produksjonsverktøy, og fant stor hjelp i 3D-printing.

NGI A/S er verdensledende produsent av en rekke maskinføtter i rustfritt stål og armert polyamid for justering, stabilisering og vibrasjonsabsorbering av alle typer maskiner og utstyr. NGIs produkter er nøye spesifisert og utviklet for å oppfylle de forskjellige hygieniske kravene som gjelder i Europa og USA.