Karriere

Karriere

Vil du ha nye utfordringer? Vi leter etter selvstendige medarbeidere som ønsker å fremme innovasjon sammen med våre kunder. Lær mer om PLM Group som arbeidsgiver, hvordan du sender inn en søknad eller se våre nåværende ledige stillinger.

Ledige stillinger

Ta karrieren din til et nytt nivå med PLM Group. Her er våre nåværende ledige stillinger.

Position Location
Sales Project Manager Malmö

Bli en del av noe større

Hos PLM Group jobber vi tett sammen. Våre anerkjente partnermerker og dynamiske virksomhet garanterer deg en inspirerende og utfordrende arbeidsplass – med støtte fra kunnskapsrike kolleger.

Vi drives av bedriftsvekst og personlig utvikling. Sammen med våre kunder gjør vi stadig fremskritt med nye innovasjoner. Vi styrker bedrifter med nye og bærekraftige teknologier og tjenester for å hjelpe dem innovere. Det er våre kunders suksess som inspirerer oss til å fortsette å lære og være best på det vi gjør.

Vår fleksible og avslappede atmosfære, kombinert med utfordrende arbeidsoppgaver, skaper et miljø som både er gøy og givende. Du vil bli en del av et team med dyktige eksperter innen en rekke fagfelt, inkludert: support, salg, markedsføring, ledelse, leveranse, 3D-printing og mer.

Siden 2018 har vi vært en del av Pronect, en gruppe uavhengige selskaper som sysselsetter over 300 personer i de nordiske og baltiske landene.

45M

Omsetning

175

Medarbeidere

9

Språk

6

Land

Kjernen i vår bedriftskultur

selger for suksess

Vi tror på å sette kundenes behov først. Ikke bare ved å gi dem ny teknologi, men ved å gi tilgang til vår ekspertise. Det er denne kombinasjonen som skaper verdi for kundene våre og gjør dem innovative. For vi er sikre på at når kundene våre lykkes, gjør vi det også.

drives av passion

Det som får oss ut av sengen hver morgen er vår passion for det vi gjør. Vi elsker det vi gjør. Ved å gi alt på jobben kan vi overraske kundene våre med løsninger og resultater de ikke hadde forventet. Vi møter alle nye utfordringer og muligheter med entusiasme og gjør vårt aller beste – hver dag.

dedikert og resultatorientert

Vår suksess er definert av resultatene vi skaper sammen med kundene våre. Vi viser eierskap og tar ansvar for konsekvenser. Ved å lytte til kundene våre, forstå deres behov og jobbe hardt, kan vi overgå deres forventninger. Vi er alltid fokusert på å skape ny verdi.

våge å lykkes

Den største risikoen er å gjøre ingen ting. Vi vet at hvis vi ikke kjemper for det vi vil, får vi det aldri. Spør vi ikke, er svaret alltid nei. Den eneste måten å vinne på er å kjempe og ha motet til å mislykkes. Å feile er kun en mulighet til å lære. Og det gjør at suksessene våre føles så mye bedre.

utvikling hver dag

Vi ønsker å være best på det vi gjør og få ny kunnskap ved å alltid utvide våre synspunkter. Vi ønsker å finne nye muligheter – for oss og våre kunder. For å gjøre dette må vi hele tiden lære, utvikle og dele vår kompetanse. Både med hverandre og med våre kunder.

hvorfor PLM Group?
 • Forretningsvekst
 • Sterk bedriftskultur
 • Lokale kontorer i seks land
 • Innovative og inspirerende kunder

din karriere
 • Arbeid med eksperter
 • Nå dine personlige mål
 • Styrk ditt profesjonelle nettverk
 • Ta verdifulle sertifiseringer

dine fordeler
 • Fleksibel arbeidsplass
 • Sunn balanse mellom jobb og privatliv
 • Kontinuerlig læring
 • Aktiviteter ved siden av arbeidet

Send inn din søknad i dag

Send inn en spontan søknad – send din CV og motivasjonsbrev (PDF) til oss for fremtidige muligheter.

Våre kontorer

Vi har lokale kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland og Latvia.
Vårt hovedkontor er strategisk plassert i Malmö og fungerer som en sentral møteplass for alle våre 17 kontorer.

I Norge har vi kontor i Lillestrøm, Trondheim, Molde, Moss og Stavanger/Bryne.