Møt teamet

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg. Vi tilbyr stor ekspertise innen våre tjenesteomoråder.

Ledelse / Salg / Business solutions / 3D-print / Prosjekt og rådgivning / Support / Markedsføring / IT

Ledelse

Vår dyktige ledergruppe har omfattende bransjekunnskap og erfaring for å sikre kontinuerlig utvikling, innovasjon og suksess.

Salg

Vårt dedikerte lokale salgsteam er drivkraften bak nye forretninger og langsiktige relasjoner med alle kunder.

145

Medarbeidere

9

Språk

60+

Instruktører

15

3D-printeksperter

Business solutions

Våre dedikerte lokale salgsteam er driver vår innsats mot å skape ny virksomhet og bygge langsiktige relasjoner med alle kunder.

3D-print

Vårt team innen 3D-print er lidenskapelig opptatt av å introdusere nye smarte teknologier. De leverer høykvalitets løsninger innen additiv produksjon, med presisjon og effektivitet.

Prosjekt og rådgivning

Vårt profesjonelle team av konsulenter har grundig bransjekunnskap og er spesialister på vårt felt. De utvikler og leverer løsninger for å hjelpe og veilede kundene på deres reise til suksess.

Dette sier kundene våre

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong avsluttet, og som en av deres sponsorer følte vi det var rimelig å gi disse innovative studentene litt oppmerksomhet.     den første bilen Revol …

Support

Supportteamet består av engasjerte eksperter som gir teknisk support av høy kvalitet på alle våre lokale språk for å garantere kundetilfredshet.

IT

Vår IT-avdeling består av svært teknisk dyktige eksperter som garanterer et pålitelig, trygt og effektivt IT-miljø.

Markedsføring

Våre markedsføringseksperter jobber for å spre selskapets misjon og støtter forretningsutvikling gjennom generering av leads.

Om oss

Med mange års erfaring hjelper vi virksomheter innovere innen en rekke bransjer i seks forskjellige land. Men hvor startet det?

Ta kontakt

Vi forstår at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Av den grunn tar vi gjerne en samtale med deg om dine mål, og hvordan du på best mulig måte kan nå dem. Ta kontakt i dag, slik at vi sammen kan finne riktig vei til suksess.