Møt teamet

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg. Vi tilbyr stor ekspertise innen våre tjenesteomoråder.

Ledelse / Salg / 3D-print / Prosjekt og rådgivning / Support / Markedsføring / IT

Ledelse

Vår dyktige ledergruppe har omfattende bransjekunnskap og erfaring for å sikre kontinuerlig utvikling, innovasjon og suksess.

145

Medarbeidere

9

Språk

60+

Instruktører

15

3D-printeksperter

Salg

Vårt dedikerte lokale salgsteam er drivkraften bak nye forretninger og langsiktige relasjoner med alle kunder.

3D-print

Vårt team innen 3D-print er lidenskapelig opptatt av å introdusere nye smarte teknologier. De leverer høykvalitets løsninger innen additiv produksjon, med presisjon og effektivitet.

Prosjekt og rådgivning

Vårt profesjonelle team av konsulenter har grundig bransjekunnskap og er spesialister på vårt felt. De utvikler og leverer løsninger for å hjelpe og veilede kundene på deres reise til suksess.

Dette sier kundene våre

Bærekraftige produkter skapt av innovative verktøy LMCE Group (Lännen Mobile Construction Equipment) er en internasjonal leverandør av smarte og mobile flerbruksløsninger. Dette betyr at deres designere skaper slitesterke produkter av høy kvalitet, med lave utslipp av CO2, evnen til multitasking og utføre oppgavene til flere forskjellige maskintyper. Løsningene fra SOLIDWORKS hjelper designerne oppnå det målet. LMCE Group er fortsatt et privateid …

Support

Supportteamet består av engasjerte eksperter som gir teknisk support av høy kvalitet på alle våre lokale språk for å garantere kundetilfredshet.

IT

Vår IT-avdeling består av svært teknisk dyktige eksperter som garanterer et pålitelig, trygt og effektivt IT-miljø.

Markedsføring

Våre markedsføringseksperter jobber for å spre selskapets misjon og støtter forretningsutvikling gjennom generering av leads.

Om oss

Med mange års erfaring hjelper vi virksomheter innovere innen en rekke bransjer i seks forskjellige land. Men hvor startet det?

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss! Vi finner en løsning som passer dine behov. Snakk med våre eksperter idag.