Om oss

Om oss

For mer enn 25 år siden oppsto vi fra behovet for 3D-design. I dag styrker vi mennesker og virksomheter med kunnskap og verktøy for å gi liv til produktinnovasjoner. Det er derfor vi eksisterer.

45M

Omsetning

175

Medarbeidere

9

Språk

6

Land

Om PLM Group

Vår fanesak er å drive innovasjonen til mennesker og produksjonsselskaper fremover. Dette oppnår vi ved å digitalisere hele verdikjeden, og integrere alle trinnene i produktets livvsyklus fra design til aftermarket.

Gjennom rollen som innovasjonspartner støtter vi kundene våre i flere ulike bransjer. Vi har samarbeidet med Dassault Systèmes SOLIDWORKS i over 25 år som en value adding partner. Vår 3D-print avdeling jobber sammen med additive produksjonsselskaper i verdensklasse, noe som gjør det mulig for oss å levere den nyeste og beste teknologien til våre kunder.

PLM Group er del av Pronect, som er en gruppe med individuelle selskaper som mellom seg tjener over 7000 kunder innen industrien. Pronect driver industrien fremover ved å koble sammen teknologi og kompetanse. Hovedkontorene til Pronect ligger i Värnamo, Sverige og har kontorer i 7 land i Norden og Baltikum. Pronect er del av det familieeide Liljedahl Group.

Er du klar for å begynne din innovasjonsreise?

Våre lokale team med eksperter og globale partnerskap står klare for å hjelpe deg komme frem.

Våre kontorer

Du er hjertlig velkommen til å besøke våre lokale kontorer. Her kan du delta på blant annet kurs og seminarer.

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Rapport om bærekraftighet

Vi skaper verdi for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere gjennom kontinuerlig arbeid med å styrke og utvikle vårt arbeid for bærekraftighet. En viktig del av vår langsiktige strategi er å bidra til utviklingen av et mer bærekraftig samfunn. Vi anser dette som en måte vi kan skape mer virksomhet for Pronect, som består av en gruppe individuelle selskaper – PLM Group, Ravema, Din Maskin.

Whistleblower Policy

PLM Group er dedikert til en høy standard når det kommer til åpenhet, redelighet og ansvarlighet. Våre ansatte og partnere er de viktigste kildene til innsikt for å avdekke mulige overtramp som må tas tak i. Formålet med vår Whistleblower Policy er å oppmuntre ansatte og partnere til å rapportere mistenkte overtredelser uten risiko for gjengjeldelse, samt sikre en ordentlig etterforskningsprosess. Hvis du har informasjon om overtredelser eller andre alvorlige hendelser som du ønsker å rapportere, kan du gjøre det ved å legge inn en sak her.

Rapporten din er helt anonym og vil mottas og behandles av en saksbehandler som ikke er involvert i saken.

Vår historie

Med mer enn 25 års erfaring har vi en historie som er verdt å fortelle.

PLM Group History

2024

PLM GROUP I DAG

Per i dag har vi et team i konstant utvikling på 175 eksperter. Vår fanesak er å gi våre kunder verktøy, kunnskap og inspirasjon til å innovere. Vi sørger for at produksjonsbedrifter kan dra nytte av potensialet sitt innen digitalisering og bærekraftighet, og tilbyr lokal support og global kunnskap gjennom partnerskap med selskaper som Dassault Systèmes og verdensledere innen 3D-printing.
2023

KJØPER OPP KUNDEBASEN FRA AXELENT SOLUTIONS AB

KJØPER OPP KUNDEBASEN FRA AXELENT SOLUTIONS AB

PLM Group kjøper opp kundebasen til Axelent Solutions AB, som er et av verdens ledende selskaper innen sikkerhetsløsninger.

 

«At vi slår sammen våre kundebaser betyr forbedret support og kurstilbud, og det sikrer at våre kunder får den aller beste servicen. I tillegg vil våre forbedrede evner gjøre det mulig for oss å utvikle innovative løsninger som du som kunde vil dra god nytte av.»- Lars Green, General Manager, PLM Group

2023

Oppkjøp av det finske selskapet Rand

Oppkjøp av det finske selskapet Rand

Rand spesialiserer seg i programvareløsninger og tjenester knyttet til Computer-aided design (CAD) og Product Lifecycle Management (PLM).

«Vår felles kunnskap om avanserte CAD-, Simulation- og PLM-løsninger vil være en stor fordel for våre kunder»

– Jari Suokas, Managing Director Rand

2023

Oppkjøp av CAE Consulting Scandinavia

Oppkjøp av CAE Consulting Scandinavia

Siden 1991 har CAE Consulting Scandinavia levert designløsninger til norske kunder.

«Vi overlater selskapet og våre kunder til en kvalifisert, pålitelig og stabil eier.  Slik som markedet utvikler seg, er det viktig med større aktører og derfor ser CAE Consult Scandinavia en fordel med å gå inn i PLM-Group. Denne sammenslåingen gjør det mulig for oss å levere enda mer verdi til våre kunder.» 

– Lars Kvendbø, Grunnlegger CCS

2021

Kjøper norske PLM Technology AS

Kjøper norske PLM Technology AS

PLM Group kjøper den norske 3DEXPERIENCE-forhandleren PLM Technology AS

 

 

«Vi streber etter å gi alle våre kunder tilgang til avansert simuleringskompetanse.»

– Jan Lundström, CEO, PLM Group

2020

KJØPER DANSKE TEAMWORKS A/S

Teamworks har styrket vår posisjon på det danske markedet og tilført lokal erfaring og tilstedeværelse.

 

«Vi tror at mange års erfaring og den sterke kulturen begge selskapene sitter på, kommer til å gi våre kunder optimal veiledning.»
– Henrik Østergaard, Country Business Manager,
PLM Group

2018

BLIR EN DEL AV LMT GROUP

BLIR EN DEL AV LMT GROUP

Liljedahl Group ble etablert i 1982. I dag eier de syv driftsenheter og omsetter for 12 milliarder.


“I samarbeid med LMT Group kan vi utvide vårt kundetilbud med løsninger for digitalisering og Industri 4.0”

– Jan Lundström, CEO PLM Group.

2016

KJØPER NORSKE PRONOR AS

KJØPER NORSKE PRONOR AS

PLM Group kjøper ProNor AS og etablerer lokal tilstedeværelse i alle de nordiske landene.

 

«Det føles bra å forlate selskapet mitt når jeg vet at kundene våre er hos en kvalifisert, troverdig og stabil forretningspartner som PLM Group.”
– Jan Erik Iversen, CEO, ProNor

2015

HOVEDKVARTER I MALMÖ

HOVEDKVARTER I MALMÖ

Vårt hovedkvarter blir etablert i Malmö på grunn av dets strategiske lokasjon, og fungerer som en sentral møteplass for alle våre 17 kontorer.

2014

NYE MULIGHETER MED 3D-PRINTING

NYE MULIGHETER MED 3D-PRINTING

Vi blir stolte partnere med industriledende 3D-printleverandører for å kunne tilby våre kunder en bredere portefølje av 3D-løsninger, som i dag inkluderer HP, 3D Systems og Markforged.

2009

PLM GROUP BLIR ETABLERT

PLM GROUP BLIR ETABLERT

De sterkeste forhandlerne i Norden og Baltikum fusjonerte og PLM Group ble etablert. Vi blir dermed mer enn 100 ansatte og den største nordiske leverandøren av løsninger og tjenester innen produktutvikling. Les mer om de enkelte selskapene nedenfor.

2007

SIA CADON BLIR ETABLERT

2005

CADON CONSULTING OÜ BLIR ETABLERT

2001

CADON OY BLIR ETABLERT

I Finland grunnla Timo Talvio et selskap med målet om å selge SOLIDWORKS til finske 3D CAD-brukere i 1998. Denne bedriften la grunnlaget for CadOn Oy som senere ble stiftet i 2001.

1996

SOLID DESIGN HOUSE A/S BLIR ETABLERT

Solid Design House A/S var banebrytende innen dansk produktutvikling med introduksjonen av SOLIDWORKS 3D CAD, bare 6 måneder etter oppfinneren Jon Hirschstick og teamet hans kommersialiserte designprogramvaren i Amerika.

1991

MP ENGINEERING AB BLIR ETABLERT

Martin Poulsen, grunnleggeren av svenske MP Engineering, gikk fra å selge konsulenttjenester til CAD-løsninger på begynnelsen av 90-tallet. Etter at Poulsen oppdaget SOLIDWORKS i 1994, ble selskapet en viktig leverandør.

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Ta kontakt

Vi forstår at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Av den grunn tar vi gjerne en samtale med deg om dine mål, og hvordan du på best mulig måte kan nå dem. Ta kontakt i dag, slik at vi sammen kan finne riktig vei til suksess.