3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Koble SOLIDWORKS 3D CAD til 3DEXPERIENCE-plattformen for å samarbeide med alle viktige partnere, og gjør ideer til virkelige produkter smidig og sømløst.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Samarbeid – fremtiden til design

En 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS-løsning gir deg muligheten til å samarbeide i sanntid på tvers av avdelinger og hele bedriftens økosystem, inkludert kunder, partnere og leverandører. Skap komplekse design og fremskynd framgangen fra konsept til produksjonsstadie.

Med alle dine data lagret trygt på 3DEXPERIENCE-plattformen, kan dine design- og konstruksjonsteam få tilgang til, dele og administrere produktinformasjon når og hvor som helst, fra hvilken som helst enhet.

Hvorfor 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS?

Det er flere gode grunner. Her er de tre største fordelene:

 • Samarbeid med interessenter på de siste designene, når og hvor som helst
 • Økt produktivitet med skylagring og fjerntilgang til alle data
 • SOLIDWORKS er til enhver tid automatisk oppdatert til den seneste versjonen

Våre pakker

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Standard

Alle funksjonene du trenger for å raskt lage produksjonsdesign på produksjonsnivå. Du får applikasjonsspesifikke verktøy for å lage komplekse overflater, parametriske deler, metallplater og sveisede sammenstillinger, i tillegg til veivisere for å automatisere arebidsflyten og verifisere dine design.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional

Alle verktøyene du trenger for å effektivisere produktutviklingsprosessen. Inkluderer alle funksjonene i standardtilbudet, i tillegg til fotorealistisk rendering, automatisert kostnadsestimering, reverse engineering, toleranseanalyse og automatisert sjekk av design og tegninger.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Premium

Et komplett 3D-designverktøy for avanserte designteam. Inkluderer all funksjonalitet i Professional-tilbudet, i tillegg til design av rør, slanger, kabler og ledningsnett, samt avansert utfolding av flater.

Hvilken pakke er best for deg?

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS kommer i tre ulike pakker, skalerbare for å møte behovene til virksomheten din. Finn den perfekte løsningen for deg.

Functions and features

Functions and features3DEXPERIENCE
SOLIDWORKS
Standard
3DEXPERIENCE
SOLIDWORKS
Professional
3DEXPERIENCE
SOLIDWORKS
Premium
3D CAD DESIGN
Part and Assembly Modeling
2D Design
Productivity Tools
Design Reuse and Automation
Interference Check
Manufacturability Checks
Advanced CAD File Import/Export
Xtended Reality (XR) Exporter
CAD Standards Checking (Design Checker)
Automated Tolerance Stackup Analysis (TolAnalyst™)
Design for Cost (SOLIDWORKS Costing)
Reverse Engineering (ScanTo3D)
Advanced Photorealistic Rendering
Advanced Surface Flattening
Pipe and Tube Routing
Electrical Cable and Wiring Harness Routing
Rectangular and Other Section Routing
SIMULATION
Time-Based Motion Analysis
Linear Static Analysis for Parts and Assemblies
PARAMETRIC MODELING IN THE CLOUD
Parametric Modeling in the Cloud
SUBDIVISION MODELING IN THE CLOUD
Subdivision Modeling in the Cloud
DATA MANAGEMENT AND COLLABORATION IN THE CLOUD
Data Access and Management in the Cloud
Product Lifecycle Management in the Cloud
Collaboration in the Cloud
Governance in the Cloud
TRAINING AND SUPPORT
Training and Support

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Ofte stilte spørsmål

For å kunne ta de riktige beslutningene trenger du all den viktigste informasjonen. Her er svarene på de mest stilte spørsmålene om 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS.

Hva er fordelene ved 3DEXPERIENCE?

Design, del, administrer og skap annerledes

Gi innovasjon et nytt perspektiv ved å kombinere kunnskapene til FoU, produksjon, markedsføring, kunder og produksjonspartnere – alt i samme miljø. Fjern siloer, si velkommen til et mangfold av talenter og gi rom for eksterne innspill. Gi styrke til kreativitet og innovasjon.

Raskere time-to-market

I de aller fleste bransjer er det hard konkurranse. Ditt konkurransefortrinn er avhengig av evnen til å få innovasjoner raskt ut på markedet. Med 3DEXPERIENCE kan du sammen med kolleger iterere design, teste ytelse, holde alle oppdatert og dele dine design med produsenter og kunder, raskt og enkelt. 3DEXPERIENCE introduserer strukturen du trenger for å sammenkoble virksomheten, styrke samarbeid, akselerere innovasjon og dermed redusere time-to-market.

Skill deg ut

Ved å koble mennesker, ideer og data i en sammenhengende syklus, kan du skille ut produktene dine og skape ekte innovasjon. Hold oversikt over KPI-er, produktopplevelser og andre nøkkeltall på ett sentralt knutepunkt. Vi hjelper deg med å få fullt utbytte av våre teknologier for å skape produkter som møter kundebehov og gir deg konkurransemessige fortrinn.

Øk produktivitet

Med 3DEXPERIENCE kan du implementere en kontinuerlig digital prosess som dekker alle aspektene ved virksomheten og verdikjeden. 3DEXPERIENCE gir full åpenhet for alle interessenter involvert i prosjektene dine når data er sentralisert og alltid oppdatert til de seneste versjonene av prosjektet. Brukere kan effektivt utnytte dette sanntidsperspektivet og samarbeide i et sentralt miljø for å øke produktivitet.

Er dataene mine trygt lagret i 3DEXPERIENCE?

Ja. Sikkerhet er sentralt i 3DEXPERIENCE og beskytter åndsverket til virksomheten din. Plattformen overholder følgende industristandarder:

ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
NIST 800 series
OWASP methodologies
CobIT framework

For å lære mer om sikkerhet i 3DEXPERIENCE, last ned vår produktbrosjyre her.

For hvilken bedriftsstørrelse er 3DEXPERIENCE egnet?

3DEXPERIENCE er en skalerbar løsning, og tilbyr fordeler for virksomheter i alle størrelser. Ulike funksjonaliteter kan bli implementert når selskapet ditt vokser og kompleksiteten øker. Vår 3DEXPERIENCE-kunde Andreas Lyder fra Lifeline Robotics forklarer nærmere:

3DEXPERIENCE har mulighetene vi kommer til å trenge i fremtiden. Systemet er ikke begrenset og vi trenger ikke å endre system, siden det også støtter en større virksomhet. Som en liten virksomhet kan vi bruke de delene vi trenger nå, samtidig som vi vet at når vi vil bevege oss fremover får vi de funksjonalitetene vi trenger for å vokse.’

Kontakt våre lokale eksperter og finn den riktige løsningen for deg.

Hvordan kommer jeg i gang med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE gir deg alt du trenger for å gi liv til ideene dine, inkludert design og prosjektering, produksjon, simulering, prosjektledelse og samarbeid.

Den raskeste og enkleste måten å begynne å bruke 3DEXPERIENCE-plattformen på, er vår FastTrack-tjeneste. Virksomheten din vil bli grundig introdusert for de ulike funksjonene av våre lokale eksperter. For å lære mer, få tilgang til et omfattende utvalg av gratis undervisningsmateriell på vår supportside og YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Last ned materiale

 • 6 fordeler ved Product Data Management

  Product Data Management. Du har kanskje hørt om det, hvis du har hatt problemer med lite effektiv datahåndtering. Men hva handler det om? Se for deg et «filskap» som holder orden på filene dine, husker alle de gamle, oppbevarer dem trygt og gjør at du kan se filene til kollegaene…

 • Introduksjon til Product Data Management

  Vi i PLM Group ser ofte at våre kunder bruker veldig mye tid og krefter på å få til et samarbeid rundt fil- og datahåndtering, både internt og med eksterne samarbeidspartnere.

 • Hold dine viktige forretningsdata trygge

  Mange firmaer har et stort fokus på å lagre dataen sin på en enkel måte, både for å spare tid og for å ha den lett tilgjengelig når den skal brukes. Da kan det være lett å undervurdere sikkerheten til den forretningskritiske informasjonen. Så hva er egentlig mest viktig? Tilgjengelighet…

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Kom i kontakt med oss!

Vi finner en løsning som passer dine behov. Ta kontakt med våre eksperter i dag.