3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS: Koble SOLIDWORKS 3D CAD til 3DEXPERIENCE-plattformen for å samarbeide med alle viktige partnere, og gjør ideer til virkelige produkter smidig og sømløst.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Samarbeid – fremtiden til design

Den skybaserte CAD-løsningen leveres i to ulike alternativer:

  1. Hvis du allerede har en eksisterende SOLIDWORKS Desktop installert, kan det være fordelaktig for deg med SOLIDWORKS og Collaborative Roles. Dette gjør det mulig for deg å samarbeide over 3DEXPERIENCE plattformen.
  2. Løsningen 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS lar deg og dine medarbeidere samarbeide i sanntid på tvers av avdelinger, og over hele bedriftens økosystem, inkludert kunder, partnere og leverandører. Skap komplekse design og reduser tiden fra konsept til produksjon.

Med alle dine data lagret trygt på 3DEXPERIENCE-plattformen, kan dine design- og konstruksjonsteam få tilgang til, dele og administrere produktinformasjon når og hvor som helst, fra hvilken som helst enhet.

Hvorfor 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS?

Det finnes flere gode grunner til å velge 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS.
Dette er de tre største fordelene:

  • Samarbeid med interessenter på de siste designene, når og hvor som helst
  • Økt produktivitet med skylagring og fjerntilgang til alle data
  • SOLIDWORKS er til enhver tid automatisk oppdatert til den seneste versjonen

Våre pakker

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Standard

Alle funksjonene du trenger for å raskt lage produksjonsdesign på produksjonsnivå. Du får applikasjonsspesifikke verktøy for å lage komplekse overflater, parametriske deler, metallplater og sveisede sammenstillinger, i tillegg til veivisere for å automatisere arbeidsflyten og verifisere dine design.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional

Alle verktøyene du trenger for å effektivisere produktutviklingsprosessen. Inkluderer alle funksjonene i standardtilbudet, i tillegg til fotorealistisk rendering, automatisert kostnadsestimering, reverse engineering, toleranseanalyse og automatisert sjekk av design og tegninger.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Premium

Et komplett 3D-designverktøy for avanserte designteam. Inkluderer all funksjonalitet i Professional-tilbudet, i tillegg til design av rør, slanger, kabler og ledningsnett, samt avansert utfolding av flater.

Hvilken pakke er best for deg?

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS kommer i tre ulike pakker, skalerbare for å møte behovene til virksomheten din. Finn den perfekte løsningen for deg.

Functions and features

Functions and features3DEXPERIENCE
SOLIDWORKS
Standard
3DEXPERIENCE
SOLIDWORKS
Professional
3DEXPERIENCE
SOLIDWORKS
Premium
3D CAD DESIGN
Part and Assembly Modeling
2D Design
Productivity Tools
Design Reuse and Automation
Interference Check
Manufacturability Checks
Advanced CAD File Import/Export
Xtended Reality (XR) Exporter
CAD Standards Checking (Design Checker)
Automated Tolerance Stackup Analysis (TolAnalyst™)
Design for Cost (SOLIDWORKS Costing)
Reverse Engineering (ScanTo3D)
Advanced Photorealistic Rendering
Advanced Surface Flattening
Pipe and Tube Routing
Electrical Cable and Wiring Harness Routing
Rectangular and Other Section Routing
SIMULATION
Time-Based Motion Analysis
Linear Static Analysis for Parts and Assemblies
PARAMETRIC MODELING IN THE CLOUD
Parametric Modeling in the Cloud
SUBDIVISION MODELING IN THE CLOUD
Subdivision Modeling in the Cloud
DATA MANAGEMENT AND COLLABORATION IN THE CLOUD
Data Access and Management in the Cloud
Product Lifecycle Management in the Cloud
Collaboration in the Cloud
Governance in the Cloud
TRAINING AND SUPPORT
Training and Support

Advantages with 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

In this video, you will learn more about:

  • The benefits of working with the 3DExperience SOLIDWORKS cloud solution.
  • How to move from SOLIDWORKS desktop to 3DExperience SOLIDWORKS.

Ofte stilte spørsmål

For å kunne ta de riktige beslutningene trenger du all den viktigste informasjonen. Her er svarene på de mest stilte spørsmålene om 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS.

Kan jeg få 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS gratis?

Dessverre er ikke en lisens på 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS gratis, men om ca. 5 minutter og et par klikk kan du allerede være i gang. Kom igang nå.

Hva er fordelene ved 3DEXPERIENCE?

Design, del, administrer og skap annerledes

Gi innovasjon et nytt perspektiv ved å kombinere kunnskapene til FoU, produksjon, markedsføring, kunder og produksjonspartnere – alt i samme miljø. Fjern siloer, si velkommen til et mangfold av talenter og gi rom for eksterne innspill. Gi styrke til kreativitet og innovasjon.

Raskere time-to-market

I de aller fleste bransjer er det hard konkurranse. Ditt konkurransefortrinn er avhengig av evnen til å få innovasjoner raskt ut på markedet. Med 3DEXPERIENCE kan du sammen med kolleger iterere design, teste ytelse, holde alle oppdatert og dele dine design med produsenter og kunder, raskt og enkelt. 3DEXPERIENCE introduserer strukturen du trenger for å sammenkoble virksomheten, styrke samarbeid, akselerere innovasjon og dermed redusere time-to-market.

Skill deg ut

Ved å koble mennesker, ideer og data i en sammenhengende syklus, kan du skille ut produktene dine og skape ekte innovasjon. Hold oversikt over KPI-er, produktopplevelser og andre nøkkeltall på ett sentralt knutepunkt. Vi hjelper deg med å få fullt utbytte av våre teknologier for å skape produkter som møter kundebehov og gir deg konkurransemessige fortrinn.

Øk produktivitet

Med 3DEXPERIENCE kan du implementere en kontinuerlig digital prosess som dekker alle aspektene ved virksomheten og verdikjeden. 3DEXPERIENCE gir full åpenhet for alle interessenter involvert i prosjektene dine når data er sentralisert og alltid oppdatert til de seneste versjonene av prosjektet. Brukere kan effektivt utnytte dette sanntidsperspektivet og samarbeide i et sentralt miljø for å øke produktivitet.

Er dataene mine trygt lagret i 3DEXPERIENCE?

Ja. Sikkerhet er sentralt i 3DEXPERIENCE og beskytter åndsverket til virksomheten din. Plattformen overholder følgende industristandarder:

ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
NIST 800 series
OWASP methodologies
CobIT framework

For å lære mer om sikkerhet i 3DEXPERIENCE, last ned vår produktbrosjyre her.

For hvilken bedriftsstørrelse er 3DEXPERIENCE egnet?

3DEXPERIENCE er en skalerbar løsning, og tilbyr fordeler for virksomheter i alle størrelser. Ulike funksjonaliteter kan bli implementert når selskapet ditt vokser og kompleksiteten øker. Vår 3DEXPERIENCE-kunde Andreas Lyder fra Lifeline Robotics forklarer nærmere:

3DEXPERIENCE har mulighetene vi kommer til å trenge i fremtiden. Systemet er ikke begrenset og vi trenger ikke å endre system, siden det også støtter en større virksomhet. Som en liten virksomhet kan vi bruke de delene vi trenger nå, samtidig som vi vet at når vi vil bevege oss fremover får vi de funksjonalitetene vi trenger for å vokse.’

Kontakt våre lokale eksperter og finn den riktige løsningen for deg.

Hvordan kommer jeg i gang med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE gir deg alt du trenger for å gi liv til ideene dine, inkludert design og prosjektering, produksjon, simulering, prosjektledelse og samarbeid.

Den raskeste og enkleste måten å begynne å bruke 3DEXPERIENCE-plattformen på, er vår FastTrack-tjeneste. Virksomheten din vil bli grundig introdusert for de ulike funksjonene av våre lokale eksperter. For å lære mer, få tilgang til et omfattende utvalg av gratis undervisningsmateriell på vår supportside og YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

ClampOn AS

«Den store lærdommen fra prosessen med å bytte til SOLIDWORKS og PDM har vært å se hvor mye kapasitet vi har tilegnet oss ved å jobbe med gode systemer og rutiner.»

Last ned materiale

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.