3DEXPERIENCE

3DEXPERIENCE er en skybasert innovasjonsplattform for produksjonsindustrien som samler mennesker, data og idéer i ett miljø for samarbeid. Arbeid i sanntid, når og hvor som helst, og del data med alle avdelinger – fra design til produksjon.

Hva er 3DEXPERIENCE?

Det kortet svaret er en game changer for innovasjon. Det lange svaret er en skybasert plattform for samarbeid, som gir deg oversikt over alle prosjekter og forretningsaktiviteter i sanntid. Ved å samle mennesker, idéer og data på en sentral lokasjon kan du arbeide mer effektivt og innovativt.

Med 3DEXPERIENCE-plattformen fremtidssikrer du hele organisasjonen og forblir konkurransedyktig. Plattformen gir tilgang til en rekke ulike digitale applikasjoner som du velger ut fra behov og interesseområder.

All data lagres i skyen, som betyr at du og dine partnere kan få tilgang og arbeide på prosjekter i sanntid – hvor og når som helst. Del arbeid med alle involvert i dine forretningsaktiviteter og skap innovative produkter av høy kvalitet, raskere enn noen sinne.

Hvorfor en skybasert løsning?

Det er flere gode grunner. Her er de største fordelene ved 3DEXPERIENCE:

  • Samle hele virksomheten på ett sted
  • Arbeid på prosjekter i sanntid – når og hvor som helst
  • Skap komplekse og innovative løsninger
  • Generer bærekraftig vekst og lønnsomhet

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS


Den neste generasjonen med SOLIDWORKS 3D CAD er klar til å levere forbedret brukeropplevelse – hele veien fra forenklet installasjon til flere fordeler slik som skylagring for filene dine. Lær mer om dette alternativet nå!

Hva er ditt interesseområde?

En bærekraftig innovasjonsprosess som møter kundenes høye forventinger krever bidrag fra alle delene av en virksomhet. Lær mer om hva 3DEXPERIENCE kan tilby følgende arbedsområder:

3DEXPERIENCE for ledelsen
3DEXPERIENCE for konstruksjon
3DEXPERIENCE for produksjon
3DEXPERIENCE for innkjøp
3DEXPERIENCE for salg & markedsføring

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Ofte stilte spørsmål

Her er svarene på de mest stilte spørsmålene om 3DEXPERIENCE-plattformen.

Kan jeg få 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS gratis?

Dessverre er ikke en lisens på 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS gratis, men om ca. 5 minutter og et par klikk kan du allerede være i gang. Kom igang nå.

Hva er fordelene ved 3DEXPERIENCE?

Design, del, administrer og skap annerledes

Gi innovasjon et nytt perspektiv ved å kombinere kunnskapene til FoU, produksjon, markedsføring, kunder og produksjonspartnere – alt i samme miljø. Fjern siloer, si velkommen til et mangfold av talenter og gi rom for eksterne innspill. Gi styrke til kreativitet og innovasjon.

Raskere time-to-market

I de aller fleste bransjer er det hard konkurranse. Ditt konkurransefortrinn er avhengig av evnen til å få innovasjoner raskt ut på markedet. Med 3DEXPERIENCE kan du sammen med kolleger iterere design, teste ytelse, holde alle oppdatert og dele dine design med produsenter og kunder, raskt og enkelt. 3DEXPERIENCE introduserer strukturen du trenger for å sammenkoble virksomheten, styrke samarbeid, akselerere innovasjon og dermed redusere time-to-market.

Skill deg ut

Ved å koble mennesker, ideer og data i en sammenhengende syklus, kan du skille ut produktene dine og skape ekte innovasjon. Hold oversikt over KPI-er, produktopplevelser og andre nøkkeltall på ett sentralt knutepunkt. Vi hjelper deg med å få fullt utbytte av våre teknologier for å skape produkter som møter kundebehov og gir deg konkurransemessige fortrinn.

Øk produktivitet

Med 3DEXPERIENCE kan du implementere en kontinuerlig digital prosess som dekker alle aspektene ved virksomheten og verdikjeden. 3DEXPERIENCE gir full åpenhet for alle interessenter involvert i prosjektene dine når data er sentralisert og alltid oppdatert til de seneste versjonene av prosjektet. Brukere kan effektivt utnytte dette sanntidsperspektivet og samarbeide i et sentralt miljø for å øke produktivitet.

Er dataene mine trygt lagret i 3DEXPERIENCE?

Ja. Sikkerhet er sentralt i 3DEXPERIENCE og beskytter åndsverket til virksomheten din. Plattformen overholder følgende industristandarder:

ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
NIST 800 series
OWASP methodologies
CobIT framework

For å lære mer om sikkerhet i 3DEXPERIENCE, last ned vår produktbrosjyre her.

For hvilken bedriftsstørrelse er 3DEXPERIENCE egnet?

3DEXPERIENCE er en skalerbar løsning, og tilbyr fordeler for virksomheter i alle størrelser. Ulike funksjonaliteter kan bli implementert når selskapet ditt vokser og kompleksiteten øker. Vår 3DEXPERIENCE-kunde Andreas Lyder fra Lifeline Robotics forklarer nærmere:

3DEXPERIENCE har mulighetene vi kommer til å trenge i fremtiden. Systemet er ikke begrenset og vi trenger ikke å endre system, siden det også støtter en større virksomhet. Som en liten virksomhet kan vi bruke de delene vi trenger nå, samtidig som vi vet at når vi vil bevege oss fremover får vi de funksjonalitetene vi trenger for å vokse.’

Kontakt våre lokale eksperter og finn den riktige løsningen for deg.

Hvordan kommer jeg i gang med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE gir deg alt du trenger for å gi liv til ideene dine, inkludert design og prosjektering, produksjon, simulering, prosjektledelse og samarbeid.

Den raskeste og enkleste måten å begynne å bruke 3DEXPERIENCE-plattformen på, er vår FastTrack-tjeneste. Virksomheten din vil bli grundig introdusert for de ulike funksjonene av våre lokale eksperter. For å lære mer, få tilgang til et omfattende utvalg av gratis undervisningsmateriell på vår supportside og YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Les videre

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få produktene dine raskere ut på markedet med vår ekspertise og teknologier.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Derfor er vi her når du er klar til å ta en prat. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så får vi deg dit du trenger å være.