Datahåndtering i skyen

Samarbeid på design og del dine SOLIDWORKS 3D CAD-data med hvem som helst, hvor som helst.

Gjør datahåndtering til en lek

Hvis du vil være i forkant av konkurransen må bedrifter innovere på en mer effektiv måte. Å bygge felles designteam er mest kostnadseffektivt når teammedlemmer kan samarbeide hvor og når som helst.

Med 3DEXPERIENCE kan du sammenkoble din virksomhets viktigste ressurser – mennesker, programvare og data – alt på ett trygt sted.

Hold dine prosjekter og teammedlemmer på riktig spor ved å enkelt samarbeide på design. Med verktøy som dra-og-slipp-kartvisning eller nettbaserte markups med CAD-data, kan du raskt administrere og tildele teammedlemmer oppgaver for gjennomgang og analyse.

Hvorfor skybasert datahåndtering?

  • Samarbeid i sanntid og jobb akkurat der du vil, på hvilken som helst enhet
  • Ingen tap av data – alle filene er trygt lagret på ett sted
  • Minimalt behov for IT-ressurser, og ingen behov for lokale servere

‘Vi så 3DEXPERIENCE som en mulighet til å automatisere dokumenthåndtering, slik at vi alltid overholder lovgivningen. Videre, når vi samarbeider med mange partnere, er det smart å kunne dele 3D-komponentfiler og låse filer som jobbes på»

PLM Data Export Widget for 3DEXPERIENCE

The 3DExperience platform offers various data export tools, but none of them support easy XML file exports. We at PLM Group know that exporting XML files can be a time-consuming and manual process – that is why we have developed a solution. By using the PLM Data Export Widget to export your XML files you can reduce manual operations and get your products to market faster with a straight data transfer.

Contact us at info@plmgroup.eu to hear more about the Data Export Widget.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg få 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS gratis?

Dessverre er ikke en lisens på 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS gratis, men om ca. 5 minutter og et par klikk kan du allerede være i gang. Kom igang nå.

Hva er fordelene ved 3DEXPERIENCE?

Design, del, administrer og skap annerledes

Gi innovasjon et nytt perspektiv ved å kombinere kunnskapene til FoU, produksjon, markedsføring, kunder og produksjonspartnere – alt i samme miljø. Fjern siloer, si velkommen til et mangfold av talenter og gi rom for eksterne innspill. Gi styrke til kreativitet og innovasjon.

Raskere time-to-market

I de aller fleste bransjer er det hard konkurranse. Ditt konkurransefortrinn er avhengig av evnen til å få innovasjoner raskt ut på markedet. Med 3DEXPERIENCE kan du sammen med kolleger iterere design, teste ytelse, holde alle oppdatert og dele dine design med produsenter og kunder, raskt og enkelt. 3DEXPERIENCE introduserer strukturen du trenger for å sammenkoble virksomheten, styrke samarbeid, akselerere innovasjon og dermed redusere time-to-market.

Skill deg ut

Ved å koble mennesker, ideer og data i en sammenhengende syklus, kan du skille ut produktene dine og skape ekte innovasjon. Hold oversikt over KPI-er, produktopplevelser og andre nøkkeltall på ett sentralt knutepunkt. Vi hjelper deg med å få fullt utbytte av våre teknologier for å skape produkter som møter kundebehov og gir deg konkurransemessige fortrinn.

Øk produktivitet

Med 3DEXPERIENCE kan du implementere en kontinuerlig digital prosess som dekker alle aspektene ved virksomheten og verdikjeden. 3DEXPERIENCE gir full åpenhet for alle interessenter involvert i prosjektene dine når data er sentralisert og alltid oppdatert til de seneste versjonene av prosjektet. Brukere kan effektivt utnytte dette sanntidsperspektivet og samarbeide i et sentralt miljø for å øke produktivitet.

Er dataene mine trygt lagret i 3DEXPERIENCE?

Ja. Sikkerhet er sentralt i 3DEXPERIENCE og beskytter åndsverket til virksomheten din. Plattformen overholder følgende industristandarder:

ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
NIST 800 series
OWASP methodologies
CobIT framework

For å lære mer om sikkerhet i 3DEXPERIENCE, last ned vår produktbrosjyre her.

For hvilken bedriftsstørrelse er 3DEXPERIENCE egnet?

3DEXPERIENCE er en skalerbar løsning, og tilbyr fordeler for virksomheter i alle størrelser. Ulike funksjonaliteter kan bli implementert når selskapet ditt vokser og kompleksiteten øker. Vår 3DEXPERIENCE-kunde Andreas Lyder fra Lifeline Robotics forklarer nærmere:

3DEXPERIENCE har mulighetene vi kommer til å trenge i fremtiden. Systemet er ikke begrenset og vi trenger ikke å endre system, siden det også støtter en større virksomhet. Som en liten virksomhet kan vi bruke de delene vi trenger nå, samtidig som vi vet at når vi vil bevege oss fremover får vi de funksjonalitetene vi trenger for å vokse.’

Kontakt våre lokale eksperter og finn den riktige løsningen for deg.

Hvordan kommer jeg i gang med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE gir deg alt du trenger for å gi liv til ideene dine, inkludert design og prosjektering, produksjon, simulering, prosjektledelse og samarbeid.

Den raskeste og enkleste måten å begynne å bruke 3DEXPERIENCE-plattformen på, er vår FastTrack-tjeneste. Virksomheten din vil bli grundig introdusert for de ulike funksjonene av våre lokale eksperter. For å lære mer, få tilgang til et omfattende utvalg av gratis undervisningsmateriell på vår supportside og YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Free webinar

Forget everything you know about time-consuming file-sharing processes and complicated collaborations. The future of CAD is here, and it’s in the cloud.

By leveraging cloud-powered PDM, PLM, and collaboration tools, you can take your CAD workflow to the next level, and our Cloud Data Management experts Christoffer Stokkebro and Anders Wentzel will show you how.

Lær mer

Vil du prøve?

Vil du teste SOLIDWORKS før du investerer? Prøv det i dag og se hva våre kraftfulle løsninger kan gjøre for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.