DraftSight

Ønsker du å redusere kostnader og forbedre produktivitet? DraftSight er en designprogramvare for 2D- og 3D-tegninger i verdensklasse – uten den høye prislappen.

Effektiviser din designprosess

DraftSight er en funksjonsrik 2D- og 3D CAD-løsning for arkitekter, ingeniører og byggleverandører, i tillegg til profesjonelle CAD-brukere, designere, undervisere og hobbybrukere.

Med denne avanserte, men brukervennlige designløsningen kan du skape, redigere, vise og markere alle typer 2D- og 3D DWG- eller DXF-filer raskt, enkelt og effektivt.

I tillegg til å støtte flere filformater tilbyr DraftSight også tilpassede API-er, fleksibel lisensiering og kraftfulle integrasjoner som 3DEXPERIENCE.

Hvorfor DraftSight?

  • Reduserte kostnader med fleksibel lisensiering
  • Økt ROI uten nedetid
  • Optimalisert arbeidsflyt for 2D og 3D

Våre pakker

DraftSight Professional

DraftSight Professional inkluderer kraftige og tidsbesparende funksjoner til en lavere kostnad for bedrifter og ekspertbrukere som trenger en avansert 2D CAD-designløsning. I tillegg til standardfunksjonene er det inkludert API, som lar deg tilpasse opplevelsen basert på dine behov.

DraftSight Premium

DraftSight Premium er et utmerket valg for designeren som jobber med både 2D- og 3D-design. I tillegg til funksjonene som er tilgjengelige i Professional, er det inkludert forskjellige 3D DWG-modelleringsverktøy herunder prototyping, produksjon, laserskjæring og 3D-print.

DraftSight Enterprise og Enterprise Plus

DraftSight Enterprise og Enterprise Plus er tilpasset store organisasjoner med mange brukere eller med flere nettsteder. Pakkene inkluderer teknisk støtte, distribusjon og nettverkslisensiering for å muliggjøre flere brukere samtidig.

Hvilken pakke er best for deg?

DraftSight kommer i tre ulike pakker, skalerbare for å møte behovene til virksomheten din. Finn den perfekte løsningen for deg.

Functions and features

xFunctions and featuresDraftSight ProfessionalDraftSight PremiumDraftSight Enterprise and
Enterprise Plus
2D Design Tools
2D Documentation Tools
Community Resources
Toolbox
Batch Printing
Drawing Compare
Power Trim
G-Code Generator
PDF Underlay
Dynamic Block Support
DGN Import
DraftSight APIs
Image Tracer
Using Formulas in Table Cells
Trimming of Hatches and Gradients
3D Modeling Tools
2D Constraints
Network License
Deployment Wizard
Technical Support

«The availability of DraftSight as a multi-user network version made all the difference for us. We can freely manage our 2D CAD licenses and because of that work more efficiently collaborating on our projects.»

Lone Olsen
Olsen Metal

Lær mer

Vil du prøve?

Vil du teste SOLIDWORKS før du investerer? Prøv det i dag og se hva våre kraftfulle løsninger kan gjøre for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.