DriveWorks

DriveWorks er en interaktiv engineer-to-order (ETO)-konfigurasjons- og automasjonsprogramvare for SOLIDWORKS. Lag tilpasset konfigurator, del internt og eksternt og bygg din egen automatisering for deler, tegninger, sammenstillinger og støttedokumentasjon fra SOLIDWORKS.

En tilpasset konfigurator for alle

DriveWorks lar deg automatisere design- og salgsprosessene dine. Den brukes over hele verden av mange selskaper for å konfigurere «samme, men ulike»-produkter.

DriveWorks er modulært og skalerbart, enten du er en ingeniør som ser etter en løsning for designautomatisering eller et selskap som ønsker å tilby produktkonfigurasjon og veiledet salg for ditt eget team. Hvis du ønsker å publisere en konfigurator på nett, tilbyr DriveWorks flotte verktøy.

Sett opp og bruk produktene til din fordel i ditt eget tempo!

Last ned DriveWorks-produktbrosjyre her.

Hvorfor bruke DriveWorks?

Det er flere gode grunner. Her er de tre største fordelene:

  • Raskere og profesjonell tilbudsgivning og smart modularisering
  • Reduser ordreproduksjonstiden fra dager til minutter
  • Flotte verktøy for å publisere en konfigurator på nett

Våre pakker

DriveWorks Xpress

Gratisprodukt er fullt innebygd og inkludert i hver lisens fra SOLIDWORKS. Du finner den allerede installert og venter på at du skal bruke den under menyen SOLIDWORKS Verktøy. DriveWorksXpress tilbyr designautomatisering på begynnernivå i den verdensledende 3D CAD-designprogramvaren SOLIDWORKS.

DriveWorks Solo

DriveWorks Solo er et kraftig designautomatiseringstillegg for ingeniører som bruker SOLIDWORKS. Den kan brukes til å automatisere SOLIDWORKS-modeller og hjelpe kollegaer med å svare raskt på salgshenvendelser. Følg lenken nedenfor for å få en 30-dagers gratis prøveperiode, som inkluderer fremgangsmåte-videoer, webinarer, opplæring, hjelpefiler og mer.

DriveWorks Pro

Sett opp og bruk DriveWorks Pro i ingeniøravdelingen, utvid til ikke-teknisk personale eller til og med til nettet som et kraftig salgsverktøy for å svare på kundehenvendelser. Med Pro kan du redusere kostnadene for tilpassede design, svare raskere på salgsforespørsler, forbedre produktkvaliteten og redusere repeterende oppgaver.

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Last ned materiale

  • Buyers Guide to CAD

    Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få produktene dine raskere ut på markedet med vår ekspertise og teknologier.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.