DriveWorks

DriveWorks er en interaktiv engineer-to-order (ETO)-konfigurasjons- og automasjonsprogramvare for SOLIDWORKS. Lag tilpasset konfigurator, del internt og eksternt og bygg din egen automatisering for deler, tegninger, sammenstillinger og støttedokumentasjon fra SOLIDWORKS.

En tilpasset konfigurator for alle

DriveWorks lar deg automatisere design- og salgsprosessene dine. Den brukes over hele verden av mange selskaper for å konfigurere «samme, men ulike»-produkter.

DriveWorks er modulært og skalerbart, enten du er en ingeniør som ser etter en løsning for designautomatisering eller et selskap som ønsker å tilby produktkonfigurasjon og veiledet salg for ditt eget team. Hvis du ønsker å publisere en konfigurator på nett, tilbyr DriveWorks flotte verktøy.

Sett opp og bruk produktene til din fordel i ditt eget tempo!

Last ned DriveWorks-produktbrosjyre her.

Hvorfor bruke DriveWorks?

Det er flere gode grunner. Her er de tre største fordelene:

 • Raskere og profesjonell tilbudsgivning og smart modularisering
 • Reduser ordreproduksjonstiden fra dager til minutter
 • Flotte verktøy for å publisere en konfigurator på nett

Våre pakker

DriveWorks Xpress

Gratisprodukt er fullt innebygd og inkludert i hver lisens fra SOLIDWORKS. Du finner den allerede installert og venter på at du skal bruke den under menyen SOLIDWORKS Verktøy. DriveWorksXpress tilbyr designautomatisering på begynnernivå i den verdensledende 3D CAD-designprogramvaren SOLIDWORKS.

DriveWorks Solo

DriveWorks Solo er et kraftig designautomatiseringstillegg for ingeniører som bruker SOLIDWORKS. Den kan brukes til å automatisere SOLIDWORKS-modeller og hjelpe kollegaer med å svare raskt på salgshenvendelser. Følg lenken nedenfor for å få en 30-dagers gratis prøveperiode, som inkluderer fremgangsmåte-videoer, webinarer, opplæring, hjelpefiler og mer.

DriveWorks Pro

Sett opp og bruk DriveWorks Pro i ingeniøravdelingen, utvid til ikke-teknisk personale eller til og med til nettet som et kraftig salgsverktøy for å svare på kundehenvendelser. Med Pro kan du redusere kostnadene for tilpassede design, svare raskere på salgsforespørsler, forbedre produktkvaliteten og redusere repeterende oppgaver.

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Last ned materiale

 • 6 fordeler ved Product Data Management

  Product Data Management. Du har kanskje hørt om det, hvis du har hatt problemer med lite effektiv datahåndtering. Men hva handler det om? Se for deg et «filskap» som holder orden på filene dine, husker alle de gamle, oppbevarer dem trygt og gjør at du kan se filene til kollegaene…

 • Step-up to Simulation – Chapter 1: An introduction

  Virtual prototyping is cutting product development cycles and allowing manufacturers to bring better products to market, faster than ever before. And the best news of all? The tools are no longer exclusively available to large manufacturers with deep pockets. In this eBook you will get an introduction to the benefits…

 • Step-up to Simulation – Chapter 2: Tackling complex engineering challenges

  In this chapter of our e-book series you will learn how to tackle complex engineering challenges using SOLIDWORKS Simulation: If your products don’t work in the real world, then the product is a failure.

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få produktene dine raskere ut på markedet med vår ekspertise og teknologier.

Få et tilbud

Vi kan hjelpe deg med å øke inntektene, redusere kostnadene og forretningsrisikoen. Kontakt våre eksperter nå for å få et tilbud.