eDrawings

SOLIDWORKS eDrawings gjør det enkelt å vise, dele og samarbeide om 2D- og 3D-designfiler. Forkort produktets time-to-market ved å kommunisere mer effektivt med alle som er involvert i utviklingsprosessen.

Gjennomgå og del viktige CAD-filer

Programvaren SOLIDWORKS eDrawings er det første e-postaktiverte kommunikasjonsverktøyet som gjør det drastisk lettere å dele produktdesigninformasjon. Du kan hurtig tolke og forstå alle SOLIDWORKS-tegninger ved å dynamisk se på 3D-modellen mens den automatisk roterer gjennom hver tegningsvisning. Identifiser og tilpass geometri i flere tegningsvisninger, slik at det blir enklere å tolke når du sammenligner samme plassering i forskjellige visninger.

Gjør det enkelt for å alle å tolke og forstå simuleringsresultater som kommer fra SOLIDWORKS SimulationSOLIDWORKS Flow Simulation og SOLIDWORKS Plastics.

Visste du at du kan laste ned eDrawings gratis?

Hvorfor SOLIDWORKS eDrawings?

Det er flere gode grunner. Her er de tre største fordelene:

 • Enkelt designsamarbeid og kortere time-to-market
 • Se og skriv ut orignale SOLIDWORKS, støttede AutoCAD-, DWG- og DXF-filer
 • Få nøyaktige representasjoner av 3D-modeller og 2D-tegninger som er laget med de mest brukte CAD-systemene

Våre pakker

eDrawings Professional

Med eDrawings Professional kan du dele designfiler, kommunisere og samarbeide enda mer uttrykksfullt enn før med andre CAD-fagfolk og kundene dine. Du har også muligheten til å oppleve 3D-design i utvidet og virtuell virkelighet, AR og VR. eDrawings Professional er tilgjengelig på Win, iOS og Android.

eDrawings Viewer

Med eDrawings Viewer kan du enkelt se, dele og samarbeide på 3D-produktdesignfiler. Du trenger ikke å bekymre deg for kompatibilitet mellom designprogramvarer, og designene dine vil bli delt som en lett fil i sin egen fremviser. Tilgjengelig på Win, Mac, iOS og Android.

eDrawings Publisher

eDrawings Publisher støtter CAD-filer fra flere programvarer og fungerer som ett enkelt språk for alle. Ved å redusere filstørrelsen med 95 prosent sammenlignet med en vanlig CAD-fil kan du enkelt dele filen din via e-post. Tilgjengelig for iOS og Android.

Vil du se alle funksjonene i de ulike pakkene?

SOLIDWORKS eDrawings kommer i ulike løsninger. Finn din perfekte match.

Functions and features

Functions and featureseDrawings ProfessionaleDrawings ViewereDrawings Publisher
Ultra Compact Files
Drawing Layout
Hyperlinking
3D Pointer
Point-and-Click Animation
View Design Analysis Results
Save In Many File Formats
Extensive CAD Product Support
File Properties
Markup Tool
Measure Tool
Dynamic Cross Sectioning
Move Components and Explode Views
View Configurations
Play SOLIDWORKS Animations
Rich eDrawings API
View Mass Properties
Virtual Reality (VR)

Noter: Tilgjengelig for Win, iOS og Android.

Vil du lære mer? Last ned eDrawings-produktbrosjyre her.

Ta designene dine med deg

Med eDrawings-mobilappen for Android og iOS kan du ikke bare ta med deg designene dine til enhver tid, men også få tilbakemeldinger enda raskere.

Gå gjennom data og send designfilene dine via e-post direkte på mobilen. eDrawings er tilgjengelig på både Viewer- og Professional-nivå.

Last ned og installer eDrawings på mobilen din her:

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Ofte stilte spørsmål

For å kunne ta de riktige beslutningene trenger du all den viktigste informasjonen. Her er svarene på de mest stilte spørsmålene om SOLIDWORKS.

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Dessverre, en SOLIDWORKS-lisens er ikke gratis. Programvaren finnes i tre ulike pakker Standard, Professional og Premium, og alle har ulike funksjoner og priser. Les mer over eller ta kontakt med oss. Dassault Systèmes tilbyr likevel programvaren til studenter for utdanning. Hvis din skole eller universitet allerede har SOLIDWORKS Education er studenttilgang automatisk tilgjengelig for deg som student. Din underviser vil gi deg en lisenskode som gir deg tilgang umiddelbart. Hvis ikke, vennligst ta kontakt med oss og vi hjelper deg med tilgang. Forskere (FoU) som oppfyller kravene er også kvalifisert for rabatter. Oppstartsbedrifter som oppfyller spesifikke krav kan få tilgang til SOLIDWORKS gratis det første året for å hjelpe deg i gang. SOLIDWORKS tilbyr også nettverkslisenser til kvalifiserte inkubatorer som hjelper oppstartsbedrifter. Dette gir dem de beste verktøyene fra starten for å kickstarte reisen.

Til slutt, hvis du er interessert i å investere i SOLIDWORKS, men vil teste programvarens funksjoner først, kan våre kostnadsfrie prøveversjoner være et godt alternativ for deg. Kontakt oss for å lære mer om dine alternativer.

Kan jeg leie SOLIDWORKS?

 

Når du har et kortsiktig behov for SOLIDWORKS, kan en leielisens (Term License) være et godt alternativ for deg.

Leielisenser tilbyr fleksibel implementering av SOLIDWORKS som kan være nyttig for oppstartsbedrifter, entreprenører og konsulenter, og gir full tilgang til utmerkede verktøy med maksimal fleksibilitet til en lav kostnad. Du har også mulighet til å blande leie- og kjøpelisenser. Les mer om mulighetene for å leie SOLIDWORKS.

 

Hvordan lærer jeg å bruke SOLIDWORKS?

Selv om SOLIDWORKS er en av de mest intuitive CAD-løsningene på markedet, kan den enorme kapasiteten være utfordrende å dra nytte av. Vi tilbyr et omfattende utvalg av kurs, der du og din virksomhet kan lære dere alle ferdighetene som trengs og samtidig holde dem oppdatert. Med et aktivt abonnement får du også ubegrenset støtte fra våre sertifiserte lokale SOLIDWORKS-eksperter. For å lære mer, få tilgang til et bredt utvalg av gratis undervisningsmateriell på vår support-side og YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Hva er maskinvarekravene for SOLIDWORKS?

Vi anbefaler at du kombinerer en CPU klokkehastighet på minst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har offisielle anbefalinger for hvilken GPU som er kvalifisert til å kjøre SOLIDWORKS – besøk SOLIDWORKS sin hjemmeside.

Les mer om hva du bør tenke på når du velger maskinvare for SOLIDWORKS.

Ved å bruke en arbeidsstasjon som følger disse anbefalingene, vil du få en fullverdig og stabil opplevelse av programvareproduktene til SOLIDWORKS.

Hvor kan jeg kjøpe SOLIDWORKS?

Du kan kun kjøpe SOLIDWORKS via en sertifisert forhandler som PLM Group. SOLIDWORKS Software-tilbudet er en omfattende løsning for alle dine designbehov, og det kan være utfordrende å skille ut hvilke verktøy du trenger. Ekspertene våre kan hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine behov – ta kontakt med oss.

Viktig informasjon om endringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodell fra Juli 2023

Dassault Systèmes har annonsert at det vil bli endringer i deres forretningsmodeller fra 1. juli 2023. Les mer om endringene og hvordan de vil påvirke ulike lisenser her.

Dassault Systemès har annonsert globale prisendringer for SOLIDWORKS CAD, som trer i kraft fra og med 1. juli 2023.

Endringer for CAD-lisenser:

 • Nye SOLIDWORKS Perpetual Licenses: Alle nye kjøp av vedlikeholdsavtaler på CAD-lisenser vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • Alle nye SOLIDWORKS Perpetual-lisenser krever to år med kjøp av vedlikeholdsavtale der SOLIDWORKS Cloud Services er inkludert ved kjøpstidspunktet.
  • Vedlikeholdsavtale med SOLIDWORKS Cloud Services vil øke i pris til en brøkdel av verdien som er inkludert.
 • Nye og fornyede SOLIDWORKS Term-lisenser: Alle nye SOLIDWORKS TERM-lisenser og fornyelser av SOLIDWORKS TERM-lisenser vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • SOLIDWORKS TERM-lisenser vil øke i pris til en brøkdel av verdien som er inkludert.
 • Eksisterende vedlikeholdsavtaler: Denne endringen påvirker ikke dine eksisterende SOLIDWORKS-lisenser med vedlikeholdsavtaler, og prisen vil ikke endres. Du har imidlertid fleksibiliteten til å oppgradere til en vedlikeholdsavtale med SOLIDWORKS Cloud Services mot en avgift.

Du kan lese mer om endringene her: Viktig informasjon om endringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodell fra 1 Juli 2023 – PLM Group Norway

Skalerbare lisensmodeller

Med våre fleksible og skalerbare lisensmuligheter kan du velge om du vil leie eller kjøpe programvaren – alt avhenger av dine behov.

SOLIDWORKS Term License
Når du har et kortsiktig behov for SOLIDWORKS, er leielisens et godt alternativ. Du får enkelt tilgang til utmerkede verktøy og full fleksibilitet, til en lav kostnad.

SOLIDWORKS Perpetual License
Når du har langsiktig behov for en 3D CAD-løsning, er kjøpelisens et mer kostnadseffektivt alternativ.

Last ned materiale

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få produktene dine raskere ut på markedet med vår ekspertise og teknologier.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.