Electrical

SOLIDWORKS Electrical er en kraftig programvare som vil modernisere ditt elektriske systemdesign. Forbedre samarbeidet mellom avdelinger, oppnå konsistente og standardiserte design, senk kostnader og oppnå raskere time-to-market.

Styrk ditt elektriske systemdesign

SOLIDWORKS Electrical er det ideelle verktøyet for selskaper som designer og produserer utstyr med elektriske systemer. Gjennom et enkelt grensesnitt hjelper programvaren med å forenkle oppretting av skjematiske skjemaer for raskere design av innebygde elektriske systemer.

Electrical inkluderer funksjoner som: kabeltegningsverktøy som automatisk deler/heler/fletter/trimmer, automatisk merking av klemmer på symboler, brukte eller ubrukte kretser identifisert i en kryssreferansetabell, en enkeltknappshandling for å tegne og dokumentere en rekkeklemme og mye mer.

Integrasjon i sanntid med SOLIDWORKS 3D CAD er med på å gjøre både elektriske og mekaniske ingeniører mer produktive. Begynn å lage skjematisk drevne ledningsnettdesign med kraftig ruting, utflating og automatisert dokumentasjon nå.

Hvorfor SOLIDWORKS Electrical?

Det er flere gode grunner. Her er de tre største fordelene:

 • Reduser produksjonsmangler og unngå kostbare feil
 • Styrk samarbeidet mellom mekanisk og elektrisk avdeling
 • Spar tid når du kombinerer mekaniske og elektriske stykklister for å effektivisere produksjonsplanleggingen

Våre pakker

SOLIDWORKS Electrical Schematic

Schematic er en kraftig, brukervennlig serie med samarbeidende, skjematiske designverktøy som bidrar til å drive den raske utviklingen av innebygde elektriske systemer for utstyr og andre produkter. Den kommer med innebygde biblioteker med symboler, informasjon om produsentens deler og 3D-komponentmodeller for å gi vanlige, gjenbrukbare materialer som hjelper til med å optimalisere gjenbruk av design.

SOLIDWORKS Electrical 3D

SOLIDWORKS Electrical 3D lar deg plassere elektriske komponenter og bruke avansert SOLIDWORKS-rutingteknologi for automatisk å koble sammen elektriske designelementer i 3D-modellen. Bestem optimale lengder for ledninger, kabler og ledningsnett mens du opprettholder design og delelistesynkronisering mellom elektrisk og mekanisk design.

SOLIDWORKS Electrical Professional

Kombiner den elektriske skjematiske funksjonaliteten til SOLIDWORKS Electrical Schematic med 3D-modelleringsmulighetene til SOLIDWORKS Electrical 3D i én kraftig, brukervennlig pakke. SOLIDWORKS Electrical Professional er ideell for brukeren som støtter både elektrisk og mekanisk designintegrasjon med 3D-modeller.

Vil du se alle funksjonene i de ulike pakkene?

SOLIDWORKS Electrical-pakkene gir en rekke elektriske skjematiske og 3D-designmuligheter. Finn den perfekte matchen for deg.

Functions and features

Functions and featuresSOLIDWORKS
Electrical Schematic
Standard or Professional
SOLIDWORKS
Electrical 3D
SOLIDWORKS
Electrical Professional
Single-line Schematics
Multiline Schematics
Mixed Schematics
2D Cabinet Creation
Electrical Component and Symbol Library
Design Reuse
Automated Terminal Drawing Creation
Automated Contact Cross-Referencing
Advanced Formula Manager
SOLIDWORKS Electrical Content Portal
SOLIDWORKS PDM Integration
Enhanced SOLIDWORKS PDM Connector
Report Generation
Report Generation – Customized ✓ (Pro)
Link to SOLIDWORKS 3D CAD ✓ (Pro)
Common ECAD and MCAD Database ✓ (Pro)
PLC Tools ✓ (Pro)
Dynamic Connector Tools ✓ (Pro)
Real-time Collaboration ✓ (Pro)
Real-time Synchronization ✓ (Pro)
Deferred Update Mode ✓ (Pro)
Custom Part Library Classifications ✓ (Pro)
Excel Automation ✓ (Pro)
User Rights Management ✓ (Pro)
Auto-Routing
Electrical Harness Design Planning
Embedded Electrical System Design Planning
Electrical Design in 3D CAD
Global Project Settings
Classifications
Manufacturer Part
SymbolEditor
Marks and Wires Management
Multi-Level Terminals Strip Support
Distributed Mode
Collaborative Electrical-Mechanical Development
3D Electrical Cabinet Design

Vil du lære mer? Last ned SOLIDWORKS Electrical-produktbrosjyre her.

Del dine elektriske designdata

CircuitWorks gjør det mulig for brukere å dele, sammenligne, oppdatere og spore elektriske designdata slik at brukere raskere kan løse elektriske-mekaniske integrasjonsproblemer.

Den gjør det mulig for brukeren å integrere trykt informasjon om kretskort fra forskjellige ECAD-programvarer direkte i SOLIDWORKS-designene dine. Del data mellom designere av elektrisk CAD (ECAD) og mekanisk CAD (MCAD) med dette brukervennlige verktøyet.

CircuitWorks-programmet er et tillegg til SOLIDWORKS Professional og Premium.

Ofte stilte spørsmål

For å kunne ta de riktige beslutningene trenger du all den viktigste informasjonen. Her er svarene på de mest stilte spørsmålene om SOLIDWORKS.

Viktig informasjon om endringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodell fra Juli 2023

Dassault Systèmes har annonsert at det vil bli endringer i deres forretningsmodeller fra 1. juli 2023. Les mer om endringene og hvordan de vil påvirke ulike lisenser her.

Dassault Systemès har annonsert globale prisendringer for SOLIDWORKS CAD, som trer i kraft fra og med 1. juli 2023.

Endringer for CAD-lisenser:

 • Nye SOLIDWORKS Perpetual Licenses: Alle nye kjøp av vedlikeholdsavtaler på CAD-lisenser vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • Alle nye SOLIDWORKS Perpetual-lisenser krever to år med kjøp av vedlikeholdsavtale der SOLIDWORKS Cloud Services er inkludert ved kjøpstidspunktet.
  • Vedlikeholdsavtale med SOLIDWORKS Cloud Services vil øke i pris til en brøkdel av verdien som er inkludert.
 • Nye og fornyede SOLIDWORKS Term-lisenser: Alle nye SOLIDWORKS TERM-lisenser og fornyelser av SOLIDWORKS TERM-lisenser vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • SOLIDWORKS TERM-lisenser vil øke i pris til en brøkdel av verdien som er inkludert.
 • Eksisterende vedlikeholdsavtaler: Denne endringen påvirker ikke dine eksisterende SOLIDWORKS-lisenser med vedlikeholdsavtaler, og prisen vil ikke endres. Du har imidlertid fleksibiliteten til å oppgradere til en vedlikeholdsavtale med SOLIDWORKS Cloud Services mot en avgift.

Du kan lese mer om endringene her: Viktig informasjon om endringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodell fra 1 Juli 2023 – PLM Group Norway

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Dessverre, en SOLIDWORKS-lisens er ikke gratis. Programvaren finnes i tre ulike pakker Standard, Professional og Premium, og alle har ulike funksjoner og priser. Les mer over eller ta kontakt med oss. Dassault Systèmes tilbyr likevel programvaren til studenter for utdanning. Hvis din skole eller universitet allerede har SOLIDWORKS Education er studenttilgang automatisk tilgjengelig for deg som student. Din underviser vil gi deg en lisenskode som gir deg tilgang umiddelbart. Hvis ikke, vennligst ta kontakt med oss og vi hjelper deg med tilgang. Forskere (FoU) som oppfyller kravene er også kvalifisert for rabatter. Oppstartsbedrifter som oppfyller spesifikke krav kan få tilgang til SOLIDWORKS gratis det første året for å hjelpe deg i gang. SOLIDWORKS tilbyr også nettverkslisenser til kvalifiserte inkubatorer som hjelper oppstartsbedrifter. Dette gir dem de beste verktøyene fra starten for å kickstarte reisen.

Til slutt, hvis du er interessert i å investere i SOLIDWORKS, men vil teste programvarens funksjoner først, kan våre kostnadsfrie prøveversjoner være et godt alternativ for deg. Kontakt oss for å lære mer om dine alternativer.

Kan jeg leie SOLIDWORKS?

 

Når du har et kortsiktig behov for SOLIDWORKS, kan en leielisens (Term License) være et godt alternativ for deg.

Leielisenser tilbyr fleksibel implementering av SOLIDWORKS som kan være nyttig for oppstartsbedrifter, entreprenører og konsulenter, og gir full tilgang til utmerkede verktøy med maksimal fleksibilitet til en lav kostnad. Du har også mulighet til å blande leie- og kjøpelisenser. Les mer om mulighetene for å leie SOLIDWORKS.

 

Hvordan lærer jeg å bruke SOLIDWORKS?

Selv om SOLIDWORKS er en av de mest intuitive CAD-løsningene på markedet, kan den enorme kapasiteten være utfordrende å dra nytte av. Vi tilbyr et omfattende utvalg av kurs, der du og din virksomhet kan lære dere alle ferdighetene som trengs og samtidig holde dem oppdatert. Med et aktivt abonnement får du også ubegrenset støtte fra våre sertifiserte lokale SOLIDWORKS-eksperter. For å lære mer, få tilgang til et bredt utvalg av gratis undervisningsmateriell på vår support-side og YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Hva er maskinvarekravene for SOLIDWORKS?

Vi anbefaler at du kombinerer en CPU klokkehastighet på minst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har offisielle anbefalinger for hvilken GPU som er kvalifisert til å kjøre SOLIDWORKS – besøk SOLIDWORKS sin hjemmeside.

Les mer om hva du bør tenke på når du velger maskinvare for SOLIDWORKS.

Ved å bruke en arbeidsstasjon som følger disse anbefalingene, vil du få en fullverdig og stabil opplevelse av programvareproduktene til SOLIDWORKS.

Hvor kan jeg kjøpe SOLIDWORKS?

Du kan kun kjøpe SOLIDWORKS via en sertifisert forhandler som PLM Group. SOLIDWORKS Software-tilbudet er en omfattende løsning for alle dine designbehov, og det kan være utfordrende å skille ut hvilke verktøy du trenger. Ekspertene våre kan hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine behov – ta kontakt med oss.

Skalerbare lisensmodeller

Med våre fleksible og skalerbare lisensmodeller, kan du tilpasse etter dine behov, og velge om du vil leie din programvare i en periode på 3, 6 eller 12 måneder.

SOLIDWORKS Term Licensing
Leielisens er et godt alternativ. Du får enkelt tilgang til utmerkede verktøy og full fleksibilitet, til en lav kostnad.

Med en leielisens har du tilgang til den samme supporten som ved kjøpelisenser. I tillegg får du gratis tilgang til MySolidWorks Professional, sertifiseringer og SOLIDWORKS Customer Portal.

Som kunde av oss har du mulighet til å kombinere leie- og kjøpelisenser.

Merk: Hver SOLIDWORKS Electrical-lisens leveres med en klar-til-bruk integrasjon med SOLIDWORKS PDM Professional.

Last ned materiale

No items found

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få produktene dine raskere ut på markedet med vår ekspertise og teknologier.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.