FormatWorks

FormatWorks gir en automatisk, nøyaktig og pålitelig oversettelse av enkeltdeler eller store komplekse sammenstillinger til SOLIDWORKS. Reduser tid og spar penger ved å gjenbruke eldre deler i stedet for å redesigne nye.

Forenkle import til SOLIDWORKS

FormatWorks utvider SOLIDWORKS-dataoversettelsesevnen til å støtte CATIA V5- og V4-data og mange andre opprinnelige og nøytrale CAD-formater.

Teknologien som brukes i FormatWorks er basert på egnethetsalgoritmer utviklet av Capvidia, og automatiserer hele prosessen i høy grad og gir nøyaktig og pålitelig CAD-dataoversettelse til og fra SOLIDWORKS.

FormatWorks forenkler importen til SOLIDWORKS og legger til automatisk reparasjon og heling som sikrer at importerte modeller oppfyller SOLIDWORKS sine kriterier og danner gyldige faste stoffer. Denne reparasjonen utføres alltid innenfor modelltoleransen, samtidig som den originale modellens integritet opprettholdes og modellens deformasjon forhindres..

Hvorfor bruke FormatWorks?

Det er flere gode grunner. Her er de tre største fordelene:

  • Reduser tid når du arbeider med importert geometri, reparasjon og helbredelse, og hold deg innenfor prosjektbudsjettet
  • Spar tid ved å gjenbruke eldre data i stedet for å redesigne
  • Bruk tredjeparts geometri for å effektivt konstruere verktøyene dine

Vil du se funksjonene i FormatWorks?

FormatWorks kommer med flere nyttige funksjoner.
Les mer om dem her.

Functions and features

Functions and featuresFormatWorks
Data Translation Add-In for SOLIDWORKS
Preview, Select and Translate
Batch Translation
Feature Translation
Auxiliary Geometry and LCS
Data Formats (see product sheet specifications regarding import/export)
CATIA V5, CATIA V4, ProE Wildfire, Pro/E – Creo, UGS, Siemens NX, Inventor, IGES, SolidEdge, STEP A203/A214/242, ACIS, VDA-FS, 3DPDF.
Automatic Repair
Manual Repair
Manual Repair Workflow
MBD (Model Based Definition) Support

Vil du lære mer? Last ned FormatWorks-produktbrosyjre her.

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Skalerbare lisensmodeller

Med våre fleksible og skalerbare lisensmuligheter kan du velge om du vil leie eller kjøpe programvaren – alt avhenger av dine behov.

SOLIDWORKS Term License
Når du har et kortsiktig behov for SOLIDWORKS, er leielisens et godt alternativ. Du får enkelt tilgang til utmerkede verktøy og full fleksibilitet, til en lav kostnad.

SOLIDWORKS Perpetual License
Når du har langsiktig behov for en 3D CAD-løsning, er kjøpelisens et mer kostnadseffektivt alternativ.

Last ned materiale

  • Buyers Guide to CAD

    Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få produktene dine raskere ut på markedet med vår ekspertise og teknologier.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.