Logopress

Logopress for SOLIDWORKS er en designprogramvare som tilbyr endelig elementanalyse sammen med utflatingsmuligheter. Denne programvaren tilbyr ekstrem enkel bruk og kan anvendes av alle innenfor mekaniske felt.

Komplekse modeller raskere enn noen gang

Logopress3 er en design- og utflatingsprogramvare som brukes til å lage matrisetilbud gjennom et raskt klemmeoppsett og/eller for å flate ut komplekse 3D-formede deler via en rask bestemmelse av blindverdi.

Logopress3 for SOLIDWORKS tilbyr endelig elementanalyse sammen med utflatingsmuligheter, noe som hjelper designeren og/eller estimatoren raskt og enkelt å bestemme den teoretiske blindverdien til en kompleks 3D-formet del. Logopress kan bruke både SOLIDWORKS-modeller og importerte filer.

Programvaren er ikke bare for verktøy- og matriseindustrien, men kan også brukes til å flate ut ulike applikasjoner som: klut, plast, lim, lær, oppblåsbare gjenstander, emballasje og mye mer.

Hvorfor bruke Logopress?

Det er flere gode grunner. Her er de fire største fordelene:

 • Modeller de komplekse formede mellomstadiene til en progressivt dannet del
 • Blindverdiprediksjon av komplekse 3D-deler
 • Fold ut delen din og modellér deretter de mellomliggende stadiene som gjør at du kan definere prosessen som skal bli klemmeoppsettet ditt
 • Ubøyde deler med ikke-lineære bøyer, flenser, kiler og ekstruderte hull

Logopress3 produktdetaljer

123GO fra Logopress3 er den raskeste og enkleste måten for å sette inn fester og tilhørende hull og par automatisk. Det er et veldig rimelig, brukervennlig og smart bibliotek som inkluderer skruer, muttere, skiver og pinner. Det forbinder ekstrem brukevennlighet, kraft og effektivitet: Du velger komponenttype og dens diameter, og 123GO fra Logopress3 gjør resten.

 • Valg av passende lengde
 • Oppretting av relaterte hull
 • Definisjon av tilknyttede par

Vil du se nøkkelfunksjonene i Logopress?

Logopress har flere nøkkelfunksjoner som vil gjøre arbeidsdagen din enklere. Her er noen av dem.

Functions and features

Key featuresLogopress3 for SOLIDWORKS
Automatic bend analysis
Automatic K-Factor calculation for each individual bend
Customizable and flexible bend allowance management
Full or partial unbending
Spring back management
Overbend management
Gusset management
Flange management
Extruded holes management
Shearing management
Non constant thickness management
Xtended Reality (XR) Exporter
Capability to show or hide the previous stages
Capability to superimpose several intermediate stages

Vil du se flere nøkkelfunksjoner? Last ned Logopress-produktbrosjyre her.

Skalerbare lisensmodeller

Med våre fleksible og skalerbare lisensmuligheter kan du velge om du vil leie eller kjøpe programvaren – alt avhenger av dine behov.

SOLIDWORKS Term License
Når du har et kortsiktig behov for SOLIDWORKS, er leielisens et godt alternativ. Du får enkelt tilgang til utmerkede verktøy og full fleksibilitet, til en lav kostnad.

SOLIDWORKS Perpetual License
Når du har langsiktig behov for en 3D CAD-løsning, er kjøpelisens et mer kostnadseffektivt alternativ.

Ofte stilte spørsmål

For å kunne ta de riktige beslutningene trenger du all den viktigste informasjonen. Her er svarene på de mest stilte spørsmålene om SOLIDWORKS.

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Dessverre, en SOLIDWORKS-lisens er ikke gratis. Programvaren finnes i tre ulike pakker Standard, Professional og Premium, og alle har ulike funksjoner og priser. Les mer over eller ta kontakt med oss. Dassault Systèmes tilbyr likevel programvaren til studenter for utdanning. Hvis din skole eller universitet allerede har SOLIDWORKS Education er studenttilgang automatisk tilgjengelig for deg som student. Din underviser vil gi deg en lisenskode som gir deg tilgang umiddelbart. Hvis ikke, vennligst ta kontakt med oss og vi hjelper deg med tilgang. Forskere (FoU) som oppfyller kravene er også kvalifisert for rabatter. Oppstartsbedrifter som oppfyller spesifikke krav kan få tilgang til SOLIDWORKS gratis det første året for å hjelpe deg i gang. SOLIDWORKS tilbyr også nettverkslisenser til kvalifiserte inkubatorer som hjelper oppstartsbedrifter. Dette gir dem de beste verktøyene fra starten for å kickstarte reisen.

Til slutt, hvis du er interessert i å investere i SOLIDWORKS, men vil teste programvarens funksjoner først, kan våre kostnadsfrie prøveversjoner være et godt alternativ for deg. Kontakt oss for å lære mer om dine alternativer.

Kan jeg leie SOLIDWORKS?

 

Når du har et kortsiktig behov for SOLIDWORKS, kan en leielisens (Term License) være et godt alternativ for deg.

Leielisenser tilbyr fleksibel implementering av SOLIDWORKS som kan være nyttig for oppstartsbedrifter, entreprenører og konsulenter, og gir full tilgang til utmerkede verktøy med maksimal fleksibilitet til en lav kostnad. Du har også mulighet til å blande leie- og kjøpelisenser. Les mer om mulighetene for å leie SOLIDWORKS.

 

Hvordan lærer jeg å bruke SOLIDWORKS?

Selv om SOLIDWORKS er en av de mest intuitive CAD-løsningene på markedet, kan den enorme kapasiteten være utfordrende å dra nytte av. Vi tilbyr et omfattende utvalg av kurs, der du og din virksomhet kan lære dere alle ferdighetene som trengs og samtidig holde dem oppdatert. Med et aktivt abonnement får du også ubegrenset støtte fra våre sertifiserte lokale SOLIDWORKS-eksperter. For å lære mer, få tilgang til et bredt utvalg av gratis undervisningsmateriell på vår support-side og YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Hva er maskinvarekravene for SOLIDWORKS?

Vi anbefaler at du kombinerer en CPU klokkehastighet på minst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har offisielle anbefalinger for hvilken GPU som er kvalifisert til å kjøre SOLIDWORKS – besøk SOLIDWORKS sin hjemmeside.

Les mer om hva du bør tenke på når du velger maskinvare for SOLIDWORKS.

Ved å bruke en arbeidsstasjon som følger disse anbefalingene, vil du få en fullverdig og stabil opplevelse av programvareproduktene til SOLIDWORKS.

Hvor kan jeg kjøpe SOLIDWORKS?

Du kan kun kjøpe SOLIDWORKS via en sertifisert forhandler som PLM Group. SOLIDWORKS Software-tilbudet er en omfattende løsning for alle dine designbehov, og det kan være utfordrende å skille ut hvilke verktøy du trenger. Ekspertene våre kan hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine behov – ta kontakt med oss.

Viktig informasjon om endringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodell fra Juli 2023

Dassault Systèmes har annonsert at det vil bli endringer i deres forretningsmodeller fra 1. juli 2023. Les mer om endringene og hvordan de vil påvirke ulike lisenser her.

Dassault Systemès har annonsert globale prisendringer for SOLIDWORKS CAD, som trer i kraft fra og med 1. juli 2023.

Endringer for CAD-lisenser:

 • Nye SOLIDWORKS Perpetual Licenses: Alle nye kjøp av vedlikeholdsavtaler på CAD-lisenser vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • Alle nye SOLIDWORKS Perpetual-lisenser krever to år med kjøp av vedlikeholdsavtale der SOLIDWORKS Cloud Services er inkludert ved kjøpstidspunktet.
  • Vedlikeholdsavtale med SOLIDWORKS Cloud Services vil øke i pris til en brøkdel av verdien som er inkludert.
 • Nye og fornyede SOLIDWORKS Term-lisenser: Alle nye SOLIDWORKS TERM-lisenser og fornyelser av SOLIDWORKS TERM-lisenser vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • SOLIDWORKS TERM-lisenser vil øke i pris til en brøkdel av verdien som er inkludert.
 • Eksisterende vedlikeholdsavtaler: Denne endringen påvirker ikke dine eksisterende SOLIDWORKS-lisenser med vedlikeholdsavtaler, og prisen vil ikke endres. Du har imidlertid fleksibiliteten til å oppgradere til en vedlikeholdsavtale med SOLIDWORKS Cloud Services mot en avgift.

Du kan lese mer om endringene her: Viktig informasjon om endringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodell fra 1 Juli 2023 – PLM Group Norway

Last ned materiale

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få produktene dine raskere ut på markedet med vår ekspertise og teknologier.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.