SIMULIA Abaqus

Få nøyaktige beregninger av produktenes atferd og ytelse for komplekse designutfordringer gjennom simulation. SIMULIA Abaqus er utviklet for bruk i flere ulike bransjer, fra luftfart og bil til biomedisin og forbruksvarer, og hjelper deg optimalisere din arbeidsflyt og strømlinjeforme din designprosess.

Finjuster dine design til å møte de høyeste standardene

Med SIMULIA Abaqus gir vi deg nøyaktigheten, skalerbarheten og påliteligheten du trenger til å ta informerte avgjørelser om ditt design.

Realistisk structural simulation er viktig når du designer en vindturbin som må være sterk nok til å tåle ekstreme forhold.

Eller når du designer en datakomponent som må tåle høye temperaturer og den høye belastningen kontinuerlig bruk fører med seg.

Uansett hvor komplekse prosjektene dine ser ut til å være, gir finite element analysis (FEA) i Simulia Abaqus deg muligheten til å simulere produktets atferd under ulike forhold.

I tillegg vil lisensen på programvaren gi tilgang til flere funksjoner:

  • fe-safe for analyse av slitasje
  • Isight for parametrisk optimalisering
  • Tosca for topologi- og utformingsoptimalisering

Ledende selskaper som simulerer med SIMULIA Abaqus

Sliter du med å oppnå kravene til komplekse produktdesign?

Som en designer eller en ingeniør vet du hvor utfordrende det kan være å lage design av høy kvalitet som lever opp til de ulike kravene som stilles.

Presset til å innovere raskt og effektivt øker, og det er ikke sikkert tradisjonelle designmetoder er nok til å holde tritt med konkurransen.

Med Abaqus kan du simulere flere ulike utfordringer en ingeniør møter på under skapelsen av et design, og utføre statiske og dynamiske analyser, samt analyser av væske og termiske simuleringer. Det omfattende biblioteket av materialmodeller sørger for at du kan simulere ikke-lineær atferd og nøyaktig representere atferden til komplekse produkter.

Du kan:

  • Identifisere og ta tak i potensielle sikkerhetsproblemer under designprosessen
  • Utføre simuleringsanalyser tidlig i prosessen for å unngå dyre endringer eller omgjøring av design
  • Jobbe med et brukervennlig grensesnitt og åpen arkitektur, der det er enkelt å sette opp, kjøre og visualisere simuleringsanalyser, selv for komplekse modeller.

Designet av jordskjelvsikre bygninger

Zonneveld Ingenieurs oppnådde målet om å designe trygge, bærekraftige og komfortable bygninger som ikke skades strukturelt under jordskjelv. SIMULIA Abaqus ga dem innsikt i atferden til strukturene under seismisk belastning.

Simuler realistisk ytelse med komplekse materialmodeller

Noen av hovedfunksjonene til SIMULIA Abaqus er at de gir deg mulighet til å utføre lineære og ikke-linære analyser, jobbe med eksplisitt og implisitt dynamikk og kontaktmodellering.

Programvaren gir deg mulighet til å lage geometri, importere CAD-modeller eller integrere geometribaserte meshmodeller uten tilknyttet CAD-geometri.

Du vil også legge merke til at SIMULIA Abaqus støtter kjente konsepter innen computer-aided engineering, slik som funksjonsbasert parametrisk modellering, interaktiv og scriptet drift og tilpasning av GUI.

At programvaren er utviklet for produksjonsmiljøer gjenspeiles av brukervennligheten, påliteligheten og effektiviteten, som er hovedingredienser i oppbyggingen av SIMULIA Abaqus.

En mester i multi-physics simulation

Se for deg at du designer et litiumbatteri. Da er det ikke bare den elektromagnetiske atferden du simulerer, men også den termiske flukten, væskedynamikken til elektrolytten og det strukturelle. Det er mange ting som kommer sammen til et ferdig produkt.

En av fordelene med multi-physics simulation er at du kan bruke den samme modellen, elementbiblioteket, materialdata og belastningshistorikk til å utvide designet ditt til å omfatte ytterligere fysiske interaksjoner.

Nysgjerrig på hvordan det fungerer?

The video on the right will show you an overview of the software including how to create a model, a part, how to rotate and autofit views and much more. Videoen til høyre gir deg en oversikt over programvaren og viser hvordan du lager en modell, lager en del, hvordan du roterer automatisk tilpassede visninger og mer.

La oss komme i gang!

Frequently asked questions

For å ta en informert avgjørelse om SIMULIA Abaqus, trenger du all nødvendig informasjon. Her kommer svarene på noen av spørsmålene vi blir stilt oftest.

Kan jeg kjøre min strukturelle analyse på parallele CPUer ved bruk av Abaqus?

Ja, det kan du! Du trenger tokens for å kjøre Abaqus på parallele CPUer. Ta gjerne kontakt med oss for en mer gjennomgående forklaring.

Kan jeg teste Abaqus før jeg investerer?

Dette avhenger av dine behov og din situasjon. Ta kontakt med vår salgsrepresentant for mer informasjon.

Jeg forstår ikke forskjellen mellom Simulia og Abaqus, er det samme produkt?

Simulia er merkevaren til flere ulike produkter innen simulation. Abaqus er SIMULIAs verdenskjente produkt innen structural analysis.

Relaterte produkter

  • SIMULIA

    SIMULIA SIMULIA er et ledende varemerke fra Dassault Systèmes som inneholder flere ulike programvarer. Det er utviklet for dem som ønsker å simulere og utsette

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få produktene dine raskere ut på markedet med vår ekspertise og teknologier.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.