SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD er en kraftig og brukervennlig designprogramvare. Den har funksjoner som reduserer utviklingstiden, og får produktet ditt raskere ut på markedet i høyere kvalitet – til lavere kostnad.

SOLIDWORKS-term


Ferdigstill dine design – enda raskere

SOLIDWORKS 3D CAD er programvaren som kan realisere dine visjoner.

Denne programvarens intuitive grensesnitt og kraftige funksjoner gjør den til den perfekte løsningen for produktdesignere som vil forenkle sin arbeidsflyt og få idéene raskere ut på markedet.

SOLIDWORKS sørger for at du kan skape detaljerte fremstillinger av ditt design på rekordtid, slik at du enkelt kan virkeliggjøre dine konsepter.
SOLIDWORKS 3D CAD egner seg både for nybegynnere og eksperter, og passer for alle som ønsker å skape produkter av høy kvalitet som skiller seg ut.

Hvorfor SOLIDWORKS 3D CAD?

Det er flere gode grunner.
Her er de noen av de største fordelene:

 • Presis 3D-modellering for nøyaktige design
 • Reduserte kostnader med kortere utviklingsprosesser
 • Brukervennlig grensesnitt som tilrettelegger for økt produktivitet
 • Skalerbare pakker som tilpasses dine behov
 • Deling av designdata i sanntid for økt samarbeid

Våre SOLIDWORKS-alternativer

SOLIDWORKS Desktop

SOLIDWORKS Desktop:
Dette er arbeidsjernet for mange virksomheter verden over. SOLIDWORKS brukes daglig av flere tusen små og store bedrifter, og er en av de mest populære CAD-løsningene.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS:
3DEXPERIENCE SOLIDWORKS er en versjon av SOLIDWORKS installert lokalt og deretter koblet til skyen. Når noe er lisensiert gjennom skyen via navn, får brukeren tilgang til lisensen på alle arbeidsstasjoner han/hun er koblet til. Det vil si at du både får frihet og fleksibilitet, samt pålitelig programvare. Les mer.

Design i skyen

SOLIDWORKS Cloud Offer:
På 3DEXPERIENCE-plattformen finner du flere ulike CAD-verktøy du kan bruke via din nettleser, uten behov for installasjon. Disse verktøyene lar deg skape, redigere og administrere funksjonsbasert 3D CAD-innhold uten hodebryet forbundet med installering og oppdatering. Les mer.

Vil du se alle funksjonene i de ulike pakkene?

SOLIDWORKS 3D CAD kommer i tre ulike pakker, skalerbare for å møte behovene til virksomheten din. Finn den perfekte løsningen for deg.

SOLIDWORKS i skyen

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS er en løsning som gjør det mulig å jobbe sammen – samtidig. Dessuten lagres alt i skyen, du kan holde styr på revisjoner og ha tilgang på flere produktivitetsverktøy i et skybasert, digitalt ekosystem.

FunksjonerSOLIDWORKS Desktop3DEXPERIENCE SOLIDWORKS
Modellering av deler og sammenstillinger 
2D-design 
Skybasert datahåndtering 
Skybasert samarbeid
Online lisensiering
Automatisk installasjon

Funksjoner

FunksjonerSOLIDWORKS StandardSOLIDWORKS ProfessionalSOLIDWORKS Premium
SOLIDWORKS 3D CAD
Modellering av deler og sammenstillinger
2D-tegninger
Gjenbruk og automatisering av design
Samarbeid og deling av CAD-data
Interferensstyring
First Pass Analysis-verktøy
CAM-programmering
Design for Manufacturing (DFM)
Produktivitetsverktøy
Advanced CAD File Import/Export og 3D Interconnect
Xtended Reality (XR) Exporter
CAD Libraries (SOLIDWORKS Toolbox)
Design for Cost (SOLIDWORKS Costing)
ECAD/MCAD Collaboration (CircuitWorks)
CAD Standards Checking (Design Checker)
Collaboration with eDrawings Professional
Automated Tolerance Stack-Up Analysis (TolAnalyst)
Advanced Photorealistic Rendering (SOLIDWORKS Visualize)
SOLIDWORKS File Management
Reverse Engineering (ScanTo3D)
Time-based Motion Analysis
Linear Static Analysis for Parts and Assemblies
Pipe and Tube Routing
Electrical Cable and Wiring Harness Routing
Advanced Surface Flattening
Rectangular and Other Section Routing

 HVILKEN DESIGNLØSNING FRA SOLIDWORKS ER RIKTIG FOR DEG?

Sniktitt på SOLIDWORKS 3D CAD


SOLIDWORKS CAD sørger for at du har verktøy og arbeidsflyter som effektiviserer og korter ned utviklingsprosessen til dine produkter, slik at du raskere kan virkeliggjøre dine konsepter.

Se videoen og lær hvordan

Ulike SOLIDWORKS-lisensmodeller

Det er viktig at du har all relevant informasjon slik at du kan ta et informert valg om SOLIDWORKS 3D CAD. Her er svarene til de spørsmålene vi oftest blir stilt.

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Dessverre, en SOLIDWORKS-lisens er ikke gratis. Programvaren finnes i tre ulike pakker Standard, Professional og Premium, og alle har ulike funksjoner og priser. Les mer over eller ta kontakt med oss. Dassault Systèmes tilbyr likevel programvaren til studenter for utdanning. Hvis din skole eller universitet allerede har SOLIDWORKS Education er studenttilgang automatisk tilgjengelig for deg som student. Din underviser vil gi deg en lisenskode som gir deg tilgang umiddelbart. Hvis ikke, vennligst ta kontakt med oss og vi hjelper deg med tilgang. Forskere (FoU) som oppfyller kravene er også kvalifisert for rabatter. Oppstartsbedrifter som oppfyller spesifikke krav kan få tilgang til SOLIDWORKS gratis det første året for å hjelpe deg i gang. SOLIDWORKS tilbyr også nettverkslisenser til kvalifiserte inkubatorer som hjelper oppstartsbedrifter. Dette gir dem de beste verktøyene fra starten for å kickstarte reisen.

Til slutt, hvis du er interessert i å investere i SOLIDWORKS, men vil teste programvarens funksjoner først, kan våre kostnadsfrie prøveversjoner være et godt alternativ for deg. Kontakt oss for å lære mer om dine alternativer.

Kan jeg leie SOLIDWORKS?

 

Når du har et kortsiktig behov for SOLIDWORKS, kan en leielisens (Term License) være et godt alternativ for deg.

Leielisenser tilbyr fleksibel implementering av SOLIDWORKS som kan være nyttig for oppstartsbedrifter, entreprenører og konsulenter, og gir full tilgang til utmerkede verktøy med maksimal fleksibilitet til en lav kostnad. Du har også mulighet til å blande leie- og kjøpelisenser. Les mer om mulighetene for å leie SOLIDWORKS.

 

Hvordan lærer jeg å bruke SOLIDWORKS?

Selv om SOLIDWORKS er en av de mest intuitive CAD-løsningene på markedet, kan den enorme kapasiteten være utfordrende å dra nytte av. Vi tilbyr et omfattende utvalg av kurs, der du og din virksomhet kan lære dere alle ferdighetene som trengs og samtidig holde dem oppdatert. Med et aktivt abonnement får du også ubegrenset støtte fra våre sertifiserte lokale SOLIDWORKS-eksperter. For å lære mer, få tilgang til et bredt utvalg av gratis undervisningsmateriell på vår support-side og YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Hva er maskinvarekravene for SOLIDWORKS?

Vi anbefaler at du kombinerer en CPU klokkehastighet på minst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har offisielle anbefalinger for hvilken GPU som er kvalifisert til å kjøre SOLIDWORKS – besøk SOLIDWORKS sin hjemmeside.

Les mer om hva du bør tenke på når du velger maskinvare for SOLIDWORKS.

Ved å bruke en arbeidsstasjon som følger disse anbefalingene, vil du få en fullverdig og stabil opplevelse av programvareproduktene til SOLIDWORKS.

Hvor kan jeg kjøpe SOLIDWORKS?

Du kan kun kjøpe SOLIDWORKS via en sertifisert forhandler som PLM Group. SOLIDWORKS Software-tilbudet er en omfattende løsning for alle dine designbehov, og det kan være utfordrende å skille ut hvilke verktøy du trenger. Ekspertene våre kan hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine behov – ta kontakt med oss.

Viktig informasjon om endringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodell fra Juli 2023

Dassault Systèmes har annonsert at det vil bli endringer i deres forretningsmodeller fra 1. juli 2023. Les mer om endringene og hvordan de vil påvirke ulike lisenser her.

Dassault Systemès har annonsert globale prisendringer for SOLIDWORKS CAD, som trer i kraft fra og med 1. juli 2023.

Endringer for CAD-lisenser:

 • Nye SOLIDWORKS Perpetual Licenses: Alle nye kjøp av vedlikeholdsavtaler på CAD-lisenser vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • Alle nye SOLIDWORKS Perpetual-lisenser krever to år med kjøp av vedlikeholdsavtale der SOLIDWORKS Cloud Services er inkludert ved kjøpstidspunktet.
  • Vedlikeholdsavtale med SOLIDWORKS Cloud Services vil øke i pris til en brøkdel av verdien som er inkludert.
 • Nye og fornyede SOLIDWORKS Term-lisenser: Alle nye SOLIDWORKS TERM-lisenser og fornyelser av SOLIDWORKS TERM-lisenser vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • SOLIDWORKS TERM-lisenser vil øke i pris til en brøkdel av verdien som er inkludert.
 • Eksisterende vedlikeholdsavtaler: Denne endringen påvirker ikke dine eksisterende SOLIDWORKS-lisenser med vedlikeholdsavtaler, og prisen vil ikke endres. Du har imidlertid fleksibiliteten til å oppgradere til en vedlikeholdsavtale med SOLIDWORKS Cloud Services mot en avgift.

Du kan lese mer om endringene her: Viktig informasjon om endringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodell fra 1 Juli 2023 – PLM Group Norway

«I love using SOLIDWORKS because I can start bringing my ideas to life the moment I open the software.

It’s so easy to turn my thoughts into a concrete sketch, and I’m always amazed by how quickly I can create complex designs with this powerful tool!»

Peter Ulrik Kann, Quantum Machines 

Våre SOLIDWORKS-tjenester

Vi mener ikke å skryte altså, men vi har de beste SOLIDWORKS-ekspertene

Slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Vi vet hvor viktig det er å få støtte umiddelbart når du møter ulike typer utfordringer.
Våre dedikerte, lokale servide- og supportteams er eksperter på de ulike produktene, og står parate til å gi deg svar på dine spørsmål. Slik at du kan fortsette å gjøre det du gjør best: designe og innovere.

SOLIDWORKS Support

Våre dedikerte, lokale service- og supportteams er eksperter på SOLIDWORKS, og er klare til å svare på dine spørsmål på kort varsel.

SOLIDWORKS-kursing

Vær den beste versjonen av deg selv. Utnytt hele potensialet til din programvare ved å benytte deg av våre kurs som gir deg ferdighetene du trenger.

SOLIDWORKS-konsultasjoner

Vi er Dassault Systèmes største partner i Nord Europa, med over 6000 vellykkede implementeringer.

Få en skalerbar modell med SOLIDWORKS-leielisenser

Med våre fleksible og skalerbare lisensmodeller, kan du tilpasse etter dine behov, og velge om du vil leie din programvare i en periode på 3 eller 12 måneder.

SOLIDWORKS Term Licensing
For deg som vil ha enkel og kostnadseffektiv tilgang til SOLIDWORKS 3D CAD, samtidig som du har full fleksibilitet når det kommer til bruk og leieperiode.

Teknisk support
Med en leielisens fra SOLIDWORKS har du tilgang til den samme supporten som ved en kjøpelisens med vedlikeholdsavtale.

Som kunde hos oss har du muligheten til å kombinere de ulike lisenstypene.

Relevante artikler

3D CAD Buyers Guide

Forvirret? Vil du ha hele oversikten? Vi guider deg gjennom de ulike 3D CAD-alternativene og gir deg svar på de spørsmålene folk flest oftest stiller.

Relevante SOLIDWORKS-produkter

 • SOLIDWORKS Simulation

  SOLIDWORKS Simulation Simulering handler ikke bare om å få produktet ditt til å fungere. Det handler om å forstå hvordan det vil fungere i den

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få produktene dine raskere ut på markedet med vår ekspertise og teknologier.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.