SOLIDWORKS Cloud

Sørg for at du henger med i tiden, og gjør samarbeid så enkelt som mulig. SOLIDWORKS Cloud Offer er din vei til forbedret teamwork, effektiv datahåndtering og uovertruffen tilgjengelighet.

Design i skyen

Åpne en nettleser for å designe uten lokal installasjon, med SOLIDWORKS Cloud Offer.

Dine intuitive, oppgaveorienterte verktøy for CAD-design befinner seg nå også i skyen. Enten du ønsker å skape komplekse strukturer, fotorealistiske renderings eller annet trenger du kun å logge inn på plattformen for å starte designprosessen.

Design på et nytt nivå, fra hvor som helst, når som helst

Det nettleserbaserte grensesnittet til SOLIDWORKS Cloud sørger for at du kan ta produktutviklingen til nye høyder. Du kan jobbe sammen med alle, fra hvor som helst på alle mulige enheter. Du kan også fokusere på designet ditt, og ikke dyre investeringsverktøy.

Les mer her

Samarbeid på én plattform

SOLIDWORKS Cloud Offer fungerer direkte på 3DEXPERIENCE-plattformen. Du kan spore problemer og endringer i alle planer, og samarbeide i sanntid med teamet ditt, organisasjonen din eller eksterne partnere og leverandører. Sørg for at du bruker tiden din så effektivt som mulig, og gi deg selv tid til å fokusere på design, ikke prosjektstyring.

Lagring i skyen

Utnytt deg av kraften i den skybaserte 3DEXPERIENCE-plattformen, og lagre dine data sikkert, på ett sted. Du får tilgang til den fra alle enheter. Jobb uten stress, på dine egne betingelser og styr dine CAD-data og applikasjoner gjennom plattformen.

Start om 5 minutter

Er du klar til å starte din reise mot design i skyen? Vi har gjort det enkelt for deg å kjøpe programvaren og komme igang.

Hva er inkludert i SOLIDWORKS Cloud Offer?

SOLIDWORKS Cloud Offer har alt du trenger for total designfrihet. Rollene nedenfor er inkludert, og sikrer at du starter på riktig sted. Om du imidlertid trenger mer, kan du legge til flere roller etterhvert.

 • 3D Creator
 • 3D Sculptor
 • 3D SheetMetal creator
 • 3D Structure Creator
 • 3D Render
 • Manufacturing Definition Creator
 • Drafter
 • Collaborative Industry Innovator 
 • 3DSwymer

Hvorfor velge SOLIDWORKS Cloud Offer?

Det finnes flere grunner, men her kommer noen av de viktigste fordelene med Cloud Offer på 3DEXPERIENCE-plattformen:

 • Jobb fra hvor som helst, på alle typer enheter gjennom en nettleser
 • Samarbeid i sanntid – enkel deling og merking av filer
 • Trygg datalagring i skyen, for enkel tilgang
 • Utvid dine verktøy, i tråd med dine behov

”The 3DEXPERIENCE platform not only gives us a cloud-based collaborative work space but also a place to store and manage data accurately and securely. […] We have the transparent data management system that we need to control revisions and their potential impact on product quality.«

Markku Hautamäki, CEO and co-founder of Pässilä Bicycles

Ser du etter en annen Cloud-løsning?

Er du ikke helt klar til å gå til skyen enda? Du kan kombinere en lokal versjon av SOLIDWORKS med fordelene på 3DEXPERIENCE-plattformen. Vi har tre ulike alternativer, slik at du kan få nøyaktig de funksjonene du trenger.

Hvorfor oss?

Vi har teknologien og ekspertisen som sørger for at du får dine produkter raskere på markedet.

Ta kontakt

Vi forstår at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Det er grunnen til at vi står klare til å ta imot de spørsmål du måtte ha. Ta kontakt med oss idag!