SOLIDWORKS Flow Simulation

Med SOLIDWORKS Flow Simulation kan du enkelt simulere væskestrømninger, varmeoverføring og væskekrefter som er avgjørende for suksessen til designet ditt. Få unik innsikt nå og skap unike innovasjoner.

Oppnå overlegne resultater med flow simulation

SOLIDWORKS Flow Simulation er en intuitiv CFD-løsning (Computational Fluid Dynamics) som gjør det mulig å simulere gass- og væskestrømninger i og rundt ditt design. Løsningen kombinerer høy funksjonalitet, nøyaktighet og brukervennlighet som akselererer produktinnovasjon av høy kvalitet.

Med SOLIDWORKS Flow Simulation kan du enkelt simulere væskestrømninger, varmeoverføring og væskekrefter som er avgjørende for suksessen til designet ditt. Løsningen er perfekt for ingeniøren som har bruk for strømningsanalyse, men ikke har ekspertviten om væskesimulering.

SOLIDWORKS Flow Simulation lar deg bruke CFD-innsikt for å ta tekniske beslutninger. Ytterligere HVAC- og Electronic Cooling-moduler gir deg væskesimuleringsverktøy for detaljert analyse.

Hvorfor SOLIDWORKS Flow Simulation?

Det er flere gode grunner. Her er de tre største fordelene:

  • Forutsi og oppnå luftstrøm- og komfortparametere i arbeids- og bomiljøer
  • Reduser kostander og forsinkelser forårsaket av fysiske prototyper
  • Forbedre produktivitet og få produktene dine raskere ut på markedet

Våre pakker

Flow Simulation

SOLIDWORKS Flow Simulation er et CFD (Computational Fluid Dynamics)-program som er fullstendig innebygd med SOLIDWORKS 3D CAD. SOLIDWORKS Flow Simulations intuitive CFD-verktøy gjør det enkelt å simulere gass- og væskestrømninger i den virkelige verden.

HVAC-modul

Med SOLIDWORKS HVAC Modulen kan du utføre komfortberegninger for åtte parametere, for å måle termisk komfort og identifisere potensielle problemområder. Denne modulen inneholder også avanserte parametere for strålingssimulering og utvidet engineering database.

Electronic Cooling-modul

Electronics Cooling Module (Modul for elektronisk kjøling) tilbyr en two-resistor compact model til simulering av elektroniske kabinetter, varmerør for modelering av en dominerende kjølemetode, PCB-generatorer, joule-varmeberegning og inneholder en utvided engineering database fylt med komponenter.

Vil du se alle funksjonene i de ulike pakkene?

SOLIDWORKS Flow Simulation tilbyr to tilleggsmoduler for å møte behovene til virksomheten din. Finn den perfekte løsningen for deg.

Functions and features

Functions and featuresFlow SimulationHVAC ModuleElectronics Cooling Module
Ease of Use (embedded in SOLIDWORKS 3D CAD)
Design Data Reuse
Multi-Parameter Optimization
SOLIDWORKS Flow Simulation Capabilities
Material Database
Internal (Impact of flow through product)
External (Impact of flow around product)
2D – 3D
Heat Conduction in Solids
Gravity
Rotation
Free Surface
Symmetric
Gases
Liquids
Steam
Boundary Layer Description
Mixing Flows
Non Newtonian Fluids
Flow Conditions
Thermal Conditions
Wall Conditions
Porous Components
Visualization
Results Customization
Communication & Reporting
Two-phase (Fluid + Particles) Flows
Noise Prediction (Steady State and Transient)
HVAC Conditions
Tracer Study
Comfort Parameters
Electronic Conditions

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Ofte stilte spørsmål

TFor å kunne ta de riktige beslutningene trenger du all den viktigste informasjonen. Her er svarene på de mest stilte spørsmålene om SOLIDWORKS Simulation.

Kan jeg prøve SOLIDWORKS Simulation før jeg kjøper det?

Hvis du vurderer å prøve ut virtuell testing, er vår prøveversjon av SOLIDWORKS Simulation en fin måte å finne ut hvilke behov og muligheter du har. Få en gratis prøveversjon her.

Kan jeg leie SOLIDWORKS Simulation?

Når du trenger SOLIDWORKS Simulation til et kortvarig prosjekt, kan en abonnementslisens (Term License) være det beste alternativet for deg.

Våre abonnementslisenser tilbyr fleksibel implementering av SOLIDWORKS Simulation, og kan være svært nyttig for oppstartsbedrifter, entreprenører eller konsulenter. Du får full tilgang til utmerkede verktøy med full fleksibilitet, til en lav kostnad. Du har også muligheten til å mikse våre abonnements- og kjøpelisenser (Perpetual License).

Les mer om våre muligheter for leie av SOLIDWORKS Simulation her.

Jeg har allerede SOLIDWORKS 3D CAD, hvorfor trenger jeg SOLIDWORKS Simulation?

Du har designet det perfekte produktet i SOLIDWORKS 3D CAD, og er stolt av det endelige resultatet. Men hvordan sikrer du at designet fungerer som tiltenkt under krevende forhold i den virkelige verden?

Med SOLIDWORKS Simulation kan du utføre strukturelle og termiske analyser, numeriske fluiddynamikk analyser, høysyklus utmattelsesanalyser, analyser av plastsprøytestøpning og mye mer. Utfør flere iterasjoner og design produkter som tåler den virkelige verden.

Er SOLIDWORKS Simulation CPU- eller GPU-krevende?

Vi anbefaler at du kombinerer en CPU klokkehastighet på minst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har offisielle anbefalinger for hvilken GPU som er kvalifisert til å dra SOLIDWORKS.

Ved å bruke en arbeidsstasjon som følger disse anbefalingene, vil du få en fullverdig og stabil opplevelse av programvareproduktene til SOLIDWORKS.

Les mer om hva du bør tenke på når du velger maskinvare for SOLIDWORKS.

Leielisenser – en skalerbar modell

Med våre fleksible og skalerbare lisensmodeller, kan du tilpasse etter dine behov, og velge om du vil leie din programvare i en periode på 3, 6 eller 12 måneder.

SOLIDWORKS Term Licensing
Leielisens er et godt alternativ. Du får enkelt tilgang til utmerkede verktøy og full fleksibilitet, til en lav kostnad.

Med en leielisens har du tilgang til den samme supporten som ved kjøpelisenser. I tillegg får du gratis tilgang til MySolidWorks Professional, sertifiseringer og SOLIDWORKS Customer Portal.

Som kunde av oss har du mulighet til å kombinere leie- og kjøpelisenser.

Last ned materiale

  • Buyer’s Guide to Simulation

    Simulation Buyer’s Guide is the practical guide that takes you through the basics of simulation and helps you choose the right simulation tools.

Vil du prøve?

Vil du teste SOLIDWORKS før du investerer? Prøv det i dag og se hva våre kraftfulle løsninger kan gjøre for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.