SOLIDWORKS Simulation

Simulering handler ikke bare om å få produktet ditt til å fungere. Det handler om å forstå hvordan det vil fungere i den virkelige verden. Med SOLIDWORKS Simulation kan du vurdere yteevne, forbedre kvalitet og booste produktinnovasjon.

Boost din innovasjon med simulering

«Hva hvis?» er spørsmålet som inspirerer og driver innovasjon. Med SOLIDWORKS Simulation kan du skape virtuelle testmiljø for statisk lineær simulering, tidsbaserte bevegelsesanalyser og høy-syklus utmattelsesanalyser for å teste produktet før produksjon.

SOLIDWORKS Simulation gir produktingeniører tilgang til kraftfull Finite Element Analysis (FEA) og funksjoner som akselererer produktinnovasjon. Test dine design opp mot flere parametere som holdbarhet, statisk og dynamisk respons, assembly motion, termisk analyse, fluiddynamikk og sprøytestøpning av plast.

Med SOLIDWORKS Simulation kan du håndtere komplekse og viktige tekniske utfordringer tidlig i utviklingsprosessen.

Hvorfor SOLIDWORKS Simulation?

Det er flere gode grunner. Her er de tre største fordelene ved programvaren:

 • Reduser kostnader og materialavfall
 • Eksperimentér risikofritt med innovative design
 • Forkort designprosessen og time-to-market

Våre pakker

Simulation Standard

SOLIDWORKS Simulation Standard er et enkelt og intuitivt virtuelt testmiljø der du kan teste, tilpasse og validere dine design fra SOLIDWORKS 3D CAD. Utfør statisk lineær simulering, tidsbasert bevegelse, utmattelsesanalyser og bestem viktige, fysiske egenskaper for dine design raskt og enkelt.

Simulation Professional

Med SOLIDWORKS Simulation Professional får du en grundig kunnskap og forståelse for dine design og hvordan de vil reagere i ulike situasjoner. Få svar på alle dine spørsmål med funksjoner for testing av produktets styrke ift. vekt, frekvens eller stivhet.

Simulation Premium

SOLIDWORKS Simulation Premium er for de mest krevende designutfordringene som avansert dynamikk, ikke-lineære- og utmattelsesanalyser. I tillegg til verktøyene i Simulation Standard og Professional, får du en utvidet verktøykasse som inkluderer ikke-lineære dynamiske komposittkomponenter.

Vil du se alle funksjonene i de ulike pakkene?

SOLIDWORKS Simulation kommer i tre skalerbare pakker. Finn den perfekte løsningen for deg.

Functions and features

Functions and features SIMULATION StandardSIMULATION ProfessionalSIMULATION Premium
Concurrent Engineering
Finite Element Analysis
Contacts and Connectors
Post Processing
Communication (Reports and results)
Linear Static Simulation for Assembly
Time Based Mechanism Motion Simulation
Design Comparison Studies
Fatigue Simulation
Trend Tracker
Design Optimisation
Advanced Contacts & Connectors
Event-Based Motion Simulation
Frequency Simulation
Buckling or Collapse Simulation
Structural Thermal Simulation
Drop Test Simulation
Pressure Vessel Design Simulation
Submodeling Simulation
2D Simplification
Non Linear Simulation
Dynamic Simulation
Composites Components Simulation

Gir opp med simuleringsverktøy

OMotion er en voksende virksomhet som benytter simulering for å utvikle nye, unike elektriske kjøretøy. «Vi kan simulere dette direkte i SOLIDWORKS for å validere design og garantere holdbarhet og trygghet», sier CEO og grunnlegger Ola Svensson.

Ofte stilte spørsmål

For å kunne ta de riktige beslutningene trenger du all den viktigste informasjonen. Her er svarene på de mest stilte spørsmålene om SOLIDWORKS Simulation.

Kan jeg prøve SOLIDWORKS Simulation før jeg kjøper det?

Hvis du vurderer å prøve ut virtuell testing, er vår prøveversjon av SOLIDWORKS Simulation en fin måte å finne ut hvilke behov og muligheter du har. Få en gratis prøveversjon her.

Kan jeg leie SOLIDWORKS Simulation?

Når du trenger SOLIDWORKS Simulation til et kortvarig prosjekt, kan en abonnementslisens (Term License) være det beste alternativet for deg.

Våre abonnementslisenser tilbyr fleksibel implementering av SOLIDWORKS Simulation, og kan være svært nyttig for oppstartsbedrifter, entreprenører eller konsulenter. Du får full tilgang til utmerkede verktøy med full fleksibilitet, til en lav kostnad. Du har også muligheten til å mikse våre abonnements- og kjøpelisenser (Perpetual License).

Les mer om våre muligheter for leie av SOLIDWORKS Simulation her.

Jeg har allerede SOLIDWORKS 3D CAD, hvorfor trenger jeg SOLIDWORKS Simulation?

Du har designet det perfekte produktet i SOLIDWORKS 3D CAD, og er stolt av det endelige resultatet. Men hvordan sikrer du at designet fungerer som tiltenkt under krevende forhold i den virkelige verden?

Med SOLIDWORKS Simulation kan du utføre strukturelle og termiske analyser, numeriske fluiddynamikk analyser, høysyklus utmattelsesanalyser, analyser av plastsprøytestøpning og mye mer. Utfør flere iterasjoner og design produkter som tåler den virkelige verden.

Er SOLIDWORKS Simulation CPU- eller GPU-krevende?

Vi anbefaler at du kombinerer en CPU klokkehastighet på minst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har offisielle anbefalinger for hvilken GPU som er kvalifisert til å dra SOLIDWORKS.

Ved å bruke en arbeidsstasjon som følger disse anbefalingene, vil du få en fullverdig og stabil opplevelse av programvareproduktene til SOLIDWORKS.

Les mer om hva du bør tenke på når du velger maskinvare for SOLIDWORKS.

Leielisenser – en skalerbar modell

Med våre fleksible og skalerbare lisensmodeller, kan du tilpasse etter dine behov, og velge om du vil leie din programvare i en periode på 3, 6 eller 12 måneder.

SOLIDWORKS Term Licensing
Leielisens er et godt alternativ. Du får enkelt tilgang til utmerkede verktøy og full fleksibilitet, til en lav kostnad.

Med en leielisens har du tilgang til den samme supporten som ved kjøpelisenser. I tillegg får du gratis tilgang til MySolidWorks Professional, sertifiseringer og SOLIDWORKS Customer Portal.

Som kunde av oss har du mulighet til å kombinere leie- og kjøpelisenser.

Last ned materiale

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

 • The Future of Manufacturing

  Facing challenges and seizing opportunity in a time of change isn’t just possible — it’s essential. Learn how digitalization & sustainability will shape industry business models by 2030 in The Future of Manufacturing report from Kairos Future.

 • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

  This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

Vil du prøve?

Vil du teste SOLIDWORKS før du investerer? Prøv det i dag og se hva våre kraftfulle løsninger kan gjøre for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.