SOLIDWORKS Term Licensing

Lei programvaren din og reduser startkostnadene med en fleksibel og skalerbar lisensløsning.

SOLIDWORKS Term Licensing

Kortsiktig forpliktelse og fleksibilitet

SOLIDWORKS Term License er en leielisens som gir lavere startkostnader og tilbyr en fleksibel løsning for nystartede bedrifter, konsulenter, entreprenører og mindre virksomheter.

En leielisens gir deg de samme funksjonene og mulighetene som en kjøpelisens (Perpetual License), bortsett fra at de har en tidsbegrensning på enten tre måneder, seks måneder eller ett år. Som kunde har du også mulighet for å mikse leie- og kjøpelisenser.

Med en leielisens har du tilgang til samme support som en kjøpelisens med abonnementstjenste. I tillegg får du gratis tilgang til MySolidWorks Professional, sertifiseringer og SOLIDWORKS Customer Portal.

Hvorfor SOLIDWORKS Term Licensing?

 • En ideell løsning for bedrifter med et kortvarig behov for SOLIDWORKS
 • Tilpass lisensen etter teamets behov, for eksempel til prosjektarbeid
 • Møt behovene til en oppstartsbedrift eller prosjekt, der kontantstrøm kan være en utfordring
 • Kom i gang med SOLIDWORKS til en lavere kostnad

Leielisenser – en skalerbar modell

Med våre fleksible og skalerbare lisensmodeller, kan du tilpasse etter dine behov, og velge om du vil leie din programvare i en periode på 3, 6 eller 12 måneder.

SOLIDWORKS Term Licensing
Leielisens er et godt alternativ. Du får enkelt tilgang til utmerkede verktøy og full fleksibilitet, til en lav kostnad.

Med en leielisens har du tilgang til den samme supporten som ved kjøpelisenser. I tillegg får du gratis tilgang til MySolidWorks Professional, sertifiseringer og SOLIDWORKS Customer Portal.

Som kunde av oss har du mulighet til å kombinere leie- og kjøpelisenser.

Programvarer som støttes av SOLIDWORKS Term Licensing

Standard Term LicenceProfessional Term LicencePremium Term LicenceBoost Term Licence
SOLIDWORKS 3D CAD
SOLIDWORKS Simulation
SOLIDWORKS Plastics
SOLIDWORKS Visualize
SOLIDWORKS CAM

Viktig! Du eier ikke liesnsen – du leier den. Derfor må du vurdere hvordan du skal få tilgang til dine data etter at leieperioden har gått ut.

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Last ned materiale

 • Kairos ebook - The future of manufactoring

  The Future of Manufacturing

  Facing challenges and seizing opportunity in a time of change isn’t just possible — it’s essential. Learn how digitalization & sustainability will shape industry business models by 2030 in The Future of Manufacturing report from Kairos Future.

 • En kjøperveiledning til SOLIDWORKS Simulation: Flow & Plastics

  Simulation handler ikke bare om å sørge for at produktet fungerer. Det handler også om å skape en forståelse av HVORDAN produktet vil fungere i den virkelige verden. Denne E-boken går dypere inn i funksjonene og egenskapene som viser deg hvordan du kan oppnå en enklere og raskere designprosess, reduserte…

 • Topp 5 tips og triks for PDM Pro – Rett fra våre eksperter

  Hvis du er blant våre PDM Pro-kunder drar du blant annet nytte av fordelene med automatisk filhåndtering, gjenbruk av design, sikre filhvelv og revisjonskontroll. Men – utnytter du hele potensialet til PDM-systemet?Kanskje kan du optimalisere oppsettet ytterligere? Last ned denne kostnadsfrie E-boken, og les tipsene fra våre eksperter slik at…

Vil du prøve?

Vil du teste SOLIDWORKS før du investerer? Prøv det i dag og se hva våre kraftfulle løsninger kan gjøre for deg.

Få et tilbud

Vi kan hjelpe deg med å øke inntektene, redusere kostnadene og forretningsrisikoen. Kontakt våre eksperter nå for å få et tilbud.