Tacton

Dette brukervennlige verktøyet for designautomatisering, fullt innebygd i SOLIDWORKS, vil automatisere bygge- og salgsprosessene dine. Lag nøyaktige tilbudsdokumenter av høy kvalitet for kundene dine til en brøkdel av prisen.

Den beste måten å selge tilpassede produkter på

Det krever ofte mye tid å manuelt endre alle parametere som er nødvendige for å utvikle tilpassede designforslag i designfasen. Og i salgsprosessen tar det tid å ferdigstille forslag og få riktig pris.

Med en automatisert designprosess kan du forenkle designdataene dine og lage varianter av komplette produkter og deler raskt og effektivt.

Denne kraftige interaktive konfiguratoren er basert på gitte regler som omdefinerer hvordan du håndterer ulike konfigurasjoner. Tacton er fullt innebygd i SOLIDWORKS og gjør det enklere å kjøpe det riktige produktet fra deg.

Hvorfor bruke Tacton?

Det er flere gode grunner. Her er de tre største fordelene:

  • Automatiser rutineoppgaver og reduser kostnader med modulerisering
  • Enkelt å konfigurere, bygge og selge produkter med mange varianter
  • Automatisering reduserer tilpasningstiden kraftig

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Last ned materiale

  • Buyers Guide to CAD

    Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få produktene dine raskere ut på markedet med vår ekspertise og teknologier.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.