For forskning og utvikling

For forskning og utvikling

Dypdykk i forskning ved hjelp av de kraftige verktøyene til SOLIDWORKS – kun fantasien setter grenser. Hold fokuset på forskningen, og glem begrensninger og kostnader.

Fokuser på forskning, glem alt om ekstra kostnader

Har du, som forsker, sett opp og innsett at du er i en situasjon der du begrenses ev budsjettrestriksjoner? Det kan føles utfordrende å realisere morgendagens idèer på budsjett, men heldigvis finnes det løsninger som sørger for at dette kan løses.

SOLIDWORKS tilbyr forskere en spesiell lisens som inkluderer hele spekteret av kommersielle programvareverktøy, og sørger for at du får dine idèer raskere ut på markedet.

Bruk forskningsbudsjettet ditt til andre investeringer. Forskningslisensen fra SOLIDWORKS sørger for at du ikke belaster budsjettet ditt. Du får hele linjen med kommersielle programvareverktøy, til en brøkdel av prisen. Glem alt om vannmerker og spesialavtaler, og få fordelene knyttet til den kommersielle versjonen.

Få support fra verdensledende teknikere.
Som med alle andre SOLIDWORKS-produkter, kan du nyte fordelene som følger med vår verdensledende support. På denne måten kan du få kunnskapen og kursingen du trenger for å validere og produsere dine design.

Fordeler ved SOLIDWORKS Research License

 • Komplett design og analyse til reduserte priser
 • Gå fra konsept til validering med ressursene til teknisk support
 • Ingen vannmerker eller funksjonsbegrensninger

Videre lesning

 • Simplify CAD Collaboration with Share and Markup

  Glem alt om dagligdags slit med å få tilbakemeldinger i tide og dele design med interne og eksterne samarbeidspartnere. Et par enkle klikk kan forenkle CAD-samarbeidet ved bruk av Share …

 • Lanseringen av Addinor

  Spennende nyheter er på veiVårt nye 3D-printing merke er straks klart til lansering! Det gleder oss stort å introdusere Addinor, vår nyeste satsning innen løsninger for additiv produksjon. Denne satsningen …

 • Noen spennende oppdateringer fra oss

  Esme AtalayCountry Marketing Manager Det er alltid viktig å huske på hvor du kommer fra. Særlig når du står overfor noe nytt og spennende. I over 25 år har PLM …

12+

Design- og teknologiske produkter inkludert

31,000+

Kunder i hele verden innen utdanning og forskning

80%

Ingeniørskoler benytter SOLIDWORKS

17+

Akademiske sertifiseringer under undervisningen

Hvorfor oss?

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Ta kontakt

Vi forstår at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Av den grunn tar vi gjerne en samtale med deg om dine mål, og hvordan du på best mulig måte kan nå dem. Ta kontakt i dag, slik at vi sammen kan finne riktig vei til suksess.