For inkubatorer

For inkubatorer

Tilbyr du ressurser til oppstartsbedrifter, inkludert designprogramvare? Velg riktig programvare og få virksomheter til å blomstre.

Vis bedrifter hvordan produktene deres fungerer

Er du en akselerator eller inkubator, og hjelper du oppstartsbedrifter gjøre idèer til virkelighet? Da vet du at det kan være svært utfordrende å få alt til å falle på plass. Heldigvis har vi løsningen. SOLIDWORKS gir deg nå tilgang til 3DEXPERIENCE-plattformen, SOLIDWORKS 3D CAD, Simulation og teknisk kommunikasjon. Her får du alle verktøyene du og dine oppstartsbedrifter trenger for å fortsette veien videre.

Med programvare, kurs, support og co-marketing kan du tilby oppstartsbedriftene uvurdelige tjenester. Det gjør jobben til disse bedriftene lettere, og sørger for at flere får øynene opp for deg som inkubator.

Hvordan kommer du i gang?

For å komme i gang må du sende inn en søknad som en akselerator eller inkubator. For å delta på 3DEXPERIENCE Works for Startups – Accelerator & Incubator Sponsorship Program, må du være en akselerator, inkubator, SEED/VC-fond eller en organisasjon som jobber med oppstartsbedrifter innen maskinvare (ikke enkeltpersoner).

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med vårt Early Engagement team og vi hjelper deg med neste steg.

Videre lesning

12+

Design- og teknologiske produkter inkludert

31,000+

Kunder i hele verden innen utdanning og forskning

80%

Ingeniørskoler benytter SOLIDWORKS

17+

Akademiske sertifiseringer under undervisningen

Hvorfor oss?

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Ta kontakt

Vi forstår at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Av den grunn tar vi gjerne en samtale med deg om dine mål, og hvordan du på best mulig måte kan nå dem. Ta kontakt i dag, slik at vi sammen kan finne riktig vei til suksess.