For studenter

For studenter

Sikre deg den høyeste kompetansen i fremtiden ved å lære deg 3D-modellering fra steg én med de riktige verktøyene. Med 3DEXPERIENCE EDU for studenter er du på god vei.

Studer med de beste løsningene og slå fremtidige konkurrenter

Drømmer du om å bli designer? Da bør du velge den beste designprogramvaren allerede mens du studerer. 3DEXPERIENCE for EDU inkluderer alle SOLIDWORKS-funksjonene i skyen. SOLIDWORKS Education Edition er den vanligste 3D-programvaren som brukes på universiteter i dag.

Med studenttilgang kan du bruke disse verktøyene hvor som helst – på campus, hjemme eller fra andre steder.

Snakk med dine fagfeller
Vil du dele kunnskap, idèer og design med dine medstudenter? Vi har opprettet et eksklusivt online forum, der du kan videreutvikle din kunnskap og samhandle med champions i forumet, samt våre tekniske eksperter.

Bli sertifisert og vis frem dine ferdigheter til fremtidige arbeidsgivere.
Med programmet 3DEXPERIENCE EDU for studenter, får du ferdighetene fremtidige arbeidsgivere leter etter. Du kan også ta sertifiseringer og få kunnskapen din ned på papiret.

Hvordan får jeg tilgang?

Hvis universitetet ditt bruker SOLIDWORKS Education: Hvis universitetet ditt har SOLIDWORKS Education, er studenttilgang automatisk tilgjengelig for deg som student. Din underviser får en lisenskode – kontakt underviseren din for å få tilgang.

Hvis universitetet ditt ikke har SOLIDWORKS Educational: Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med å integrere dette på skolen eller universitetet ditt.

For skybasert 3DEXPERIENCE for studenter – besøk 3DS-hjemmesiden.

Bli med i forumet

Visste du at vi har vårt eget forum på 3DEXPERIENCE-plattformen?

Når du har studenttilgang kan du bli medlem av 3DEXPERIENCE Edu | PLM Group | Students community, hvor du kan dele idèer og design med andre studenter og bygge opp nettverket ditt for fremtiden.

Dette sier kundene våre

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Videre lesning

12+

Design- og teknologiske produkter inkludert

31,000+

Kunder i hele verden innen utdanning og forskning

80%

Ingeniørskoler benytter SOLIDWORKS

17+

Akademiske sertifiseringer under undervisningen

Hvorfor oss?

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Ta kontakt

Vi forstår at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Av den grunn tar vi gjerne en samtale med deg om dine mål, og hvordan du på best mulig måte kan nå dem. Ta kontakt i dag, slik at vi sammen kan finne riktig vei til suksess.