For studenter

For studenter

Sikre deg den høyeste kompetansen i fremtiden ved å lære deg 3D-modellering fra steg én med de riktige verktøyene.

Studer med de beste løsningene og slå fremtidige konkurrenter

Vil du bli den beste designeren? Da bør du velge den beste designprogramvaren allerede mens du studerer. 3DEXPERIENCE for EDU inkluderer alle SOLIDWORKS-funksjonene i skyen. SOLIDWORKS Education Edition er den vanligste 3D-programvaren som brukes på universiteter i dag.

Med studenttilgang kan du bruke disse verktøyene hvor som helst – på campus, hjemme eller fra andre steder.

Hvordan får jeg tilgang?

Hvis universitetet ditt har SOLIDWORKS Education, er studenttilgang automatisk tilgjengelig for deg som student. Din underviser får en lisenskode – kontakt underviseren din for å få tilgang.

Hvis universitetet ditt ikke har SOLIDWORKS Educational, ta kontakt med oss og vi hjelper deg med å integrere dette på skolen eller universitetet ditt.

For skybasert 3DEXPERIENCE for studenter – besøk 3DS hjemmesiden.

Bli med i forumet

Visste du at vi har vårt eget forum på 3DEXPERIENCE-plattformen?

Når du har studenttilgang kan du bli medlem av 3DEXPERIENCE Edu | PLM Group | Students community, hvor du kan dele idèer og design med andre studenter og bygge opp nettverket ditt for fremtiden.

Dette sier kundene våre

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong avsluttet, og som en av deres sponsorer følte vi det var rimelig å gi disse innovative studentene litt oppmerksomhet.     den første bilen Revol …

Videre lesning

12+

Design- og teknologiske produkter inkludert

31,000+

Kunder i hele verden innen utdanning og forskning

80%

Ingeniørskoler benytter SOLIDWORKS

17+

Akademiske sertifiseringer under undervisningen

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Ta kontakt

Vi forstår at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Av den grunn tar vi gjerne en samtale med deg om dine mål, og hvordan du på best mulig måte kan nå dem. Ta kontakt i dag, slik at vi sammen kan finne riktig vei til suksess.