SOLIDWORKS Trial


Prøv SOLIDWORKS

Få gratis tilgang til en prøveversjon av SOLIDWORKS Premium

kom i gang

SW_trial

 


 

Utforsk mulighetene med SOLIDWORKS

Om du ønsker å utforske de mange mulighetene med SOLIDWORKS Premium i fred og ro på din egen PC kan du ta kontakt med oss nedenfor, så setter vi opp en prøveperiode for deg, som inkluderer vår profesjonelle support.

Prøveversjonen av SOLIDWORKS er en ypperlig mulighet for bedrifter som vil utforske SOLIDWORKS for første gang eller teste et produkt i SOLIDWORKS-porteføljen

  • Full tilgang til SOLIDWORKS Premium i prøvetiden
  • Umiddelbar tilgang fra nettleseren, ingen nedlasting eller installasjon
  • Få svar på spørsmål og hjelp av vårt profesjonelle support-team

Kom i gang

Fyll inn skjemaet så setter vi opp din prøveversjon

 
Den utvidede prøveversjonen er ikke tilgjengelig for studenter eller private formål. Trykk her for å se hvordan du kan prøve SOLIDWORKS som privatperson.

Om PLM Group

Vi hjelper bedrifter utvikle bedre produkter, raskere

PLM Group Norge
Stålfjæra 20
0975 OSLO
Tlf: +47 63 94 20 20
info@plmgroup.no

PLM Group er den største forhandleren av Dassault Systèmes SOLIDWORKS i Nord-Europa. Vi har mer enn 5000 kunder i flere ulike bransjer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland og Latvia. Våre forretningsløsninger kombinerer programvare og tjenester som er tilpasset kundenes spesifikke behov. Felles for alle våre løsninger er rask implementering og kort tilbakebetalingstid.

solidworks-logo-white
Dassault Systèmes SOLIDWORKS Corp. tilbyr komplette 3D-verktøy som lar deg konstruere, analysere, publisere og håndtere dine design. SOLIDWORKS-produktene er lette å lære og bruke, og legger til rette for et samarbeid som hjelper deg utvikle produkter raskere og mer kostnadseffektivt.