LMCE Group bygger en bedre verden med færre maskiner. Takket være løsninger fra SOLIDWORKS kan produktdesign utføres av designere basert på forskjellige steder. I denne historien beskriver R&D Manager Ville Pesonen fra Lännen Tractors hvordan SOLIDWORKS PDM Professional har forbedret selskapets styring av data.

For Whitepoint Optics er livet som en film – selskapet designer og produserer filmobjektiver for filmindustrien.

Grunnlagt av en gruppe barndomsvenner hvis lidenskap for terrengsykling begynte på turer gjennom Pässilä-villmarken i Finland, flyttet Pässilä Bicycles til SOLIDWORKS og skybaserte 3DEXPERIENCE Works for å forbedre samarbeidet, utvikle mer avanserte produkter og støtte vekst.

OMotion er et voksende selskap med lidenskap for unike, elektriske kjøretøy. I løpet av sommeren 2021 er planen å lansere et spesialkjøretøy i 20 eksemplarer på markedet. For å kunne oppfylle denne drømmen har selskapet nylig fullført dets første år med programmet SOLIDWORKS for oppstartsbedrifter, som gjorde det mulig å spare både tid og penger.

Ved å investere i en Markforged X7 3D printer kan Yovinn AB tilføre ytterligere verdi til deres tjenesteportefølje og hjelpe kundene med å forbli konkurransedyktige. Utfordringen Yovinn er et nisje produktutviklings- og designbyrå i den svenske byen Gøteborg. I løpet av de siste årene har bedriften investert tungt i 3D-printing. Den seneste installasjonen er en

Nekkar ASA jobber for å minimere miljøpåvirkningene med deres innovative fiskemerd. SOLIDWORKS Flow Simulation bidrar til at de kan redusere kostnader, samtidig som de øker kvaliteten. Les historien deres under, og finn ut hvordan de jobber for å revolusjonere havbruksnæringen. Naturressurser som energikilde blir stadig mer populært, i tråd med økende krav til bærekraftige løsninger.

Den danske oppstartsbedriften Lifeline Robotics har som mål å forbedre den globale helsen. For å oppnå dette har de designet et mobilt medisinsk utstyr, som kan teste mennesker for blant annet Covid-19. Under pandemien er tid en viktig faktor. Lifeline Robotics hadde behov for et effektivt PDM-system for å overholde medisinsk lovgivning, håndtere produktutvikling og

SOLIDWORKS Plastics gir Modulpac AB 10-15% raskere «time-to-market» for nye produkter, samtidig som økt generell produksjonskvalitet. Kortere ledetider for nye produkter, nøyaktig prissetting og høyere produksjonskvalitet – dette er noen av de viktige resultatene ved introduksjonen av SOLIDWORKS Plastics i produktutviklingsavdelingen til det svenske plastbedriften Modulpac.

Det Vesteråsbaserte servicebyrået Digital Mechanics AB er et av de største servicebyråene i Norden. De har ni interne 3D-printere som dekker alle de tre store additive produksjonsteknologiene. De har MJF-skrivere fra HP, polyjet og FDM-teknologi.