Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong avsluttet, og som en av deres sponsorer følte vi det var rimelig å gi disse innovative studentene litt oppmerksomhet.

 

 
den første bilen Revolve NTNU noen gang produserte het Ka Borealis R. under utviklingen av den tiende bilen i serien føltes det riktig for dem å dra paralellen til den første. begge bilene har fått navnene sine etter nordlyset.

 

 

 

 

 

En gruppe som tar utfordringer på strak arm

Aurora er det første designet til Revolve NTNU som konkurrerer både med og uten fører. Utfordringen studentene møtte på var hvordan de kunne skape et design som ikke gikk utover hverken fart eller vekt, og fortsatt kunne prestere i konkurranse. De utviklet en helt ny monocoque, og utviklet et design som har den letteste girkassen noensinne.

Vi må heller ikke glemme at Aurora er den første elektriske bilen Revolve NTNU har utviklet.


Vil du vite mer om hvordan studentene jobbet med designet sitt? Ta en titt her.


Best i klassen

Etter de hadde ferdigstilt design og bygd bilen, var det på tide å teste det. Revolve NTNU har konkurrert i flere forskjellige billøp for studenter, og møtte på et par utfordringer på veien. Disse utfordringene ble møtt med den samme drivkraften og viljen til å gjennomføre som de har vist hele veien, og det løste alle sammen.

 

 

 

Poengfordelingen i disse konkurransene er delt inn i åtte ulike grener, og både bilen og studentene blir testet til bristepunktet. Selv om vurderingen av bilen stort sett dreier seg om ingeniørarbeidet, blir studentenes presentasjon av forretningsplan og kostnaden og produksjonen av selve bilen også vurdert. De kom på pallen under eventen Engineering Design under Formula Student Netherlands, og nådde i samme konkurranse topp ti under eventen Business Plan Presentation.

Se resultatet av 80 000 timers arbeid

Heldige som vi er, har vi fått lov til å sponse Revolve NTNU på reisen deres gjennom denne sesongen. Ta en titt på videoen under, og se hva 80 000 timer med arbeid, samarbeid og innovasjon skapte.