Support CCS

Support CCS

SOLIDWORKS-support akkurat slik du er vant til. CAE Consult Scandinavia og PLM Group har gått sammen for å skape en enda bedre opplevelse – med tilgang til flere ressurser enn noen gang

Hjelp når du trenger det

Supporttelefon: + 47 35 91 59 07

TeamViewer

Raskere support og økt kapasitet på support: sammenslåingen av CAE Consult Scandinavia og PLM Group

  • Vi har designet denne sammenslåingen slik at din opplevelse blir bedre, og vi kan tilby enda bedre support enn tidligere. Du vil fortsatt ha tilgang til den samme supporten du har blitt vant til fra oss. Det nye er at du nå vil også dra nytte av bredere kunnskap og økte ressurser.

PLM Group styrker virksomheten med oppkjøpet av CAE Consult Scandinavia AS 

 I dag, 29.03.2023, annonserer PLM Group oppkjøpet av den norske SOLIDWORKS-forhandleren CAE Consult Scandinavia slik at tilbudet til det norske CAD-markedet kan utvides ytterligere, den tekniske bredden forsterkes og kapasiteten kan økes.
  
Dette oppkjøpet er en naturlig utvikling for å styrke tilbudet til det norske markedet. Sammenslåingen av kunnskap og virksomhetsområder betyr at kunder fra både PLM Group og CAE Consult Scandinavia kan dra nytte av en bredere teknisk kunnskap og økt kapasitet på support. På denne måten vil det være mulig å skape en bedrift som fullt og helt er dedikert til å levere skreddersydde tjenester til et voksende marked, og sørge for at enda flere kunder kan skape innovasjon.