PLM Group Online Support

PLM Group Support

Administrer dine support-henvendelser og kommuniser med
PLM Groups Support team.

Logg inn

Har du ikke en support-konto?

Kontakt oss her


Vår kunnskap er din styrke

I PLM Group tilbyr vi deg mer enn bare verdens ledende programvareløsninger for design og produktutvikling. Vi kan tilby deg en rekke løsninger for å hjelpe deg med å få mer ut av din investering.

PLM Groups Online Support, programvareoppdateringer, nye produktversjoner, webinarer, seminarer og kundearrangementer er alle tilrettelagt for at våre vedlikeholdskunder skal kunne opprettholde høy kvalitet og produktivitet, og holde seg konkurransedyktige i sitt marked. Å ha tilgang til en fullt sertifisert Support-tekniker til å veilede og assistere kan bety forskjellen på suksess og fiasko.

PLM Groups Online Support er den raskeste og enkleste måten å få dine spørsmål besvart. Ved å bruke Online Support får du direkte tilgang til ressursene og kunnskapen for å løse din utfordring.

Erfarne eksperter står klare til å hjelpe deg

Vi har lokal førstelinje for å bistå deg som kunde med lokale ressurser og lokale språk. I tillegg har vi vår backline som mobiliserer bransjens fremste tekniske kunnskaper på tvers av alle våre land – Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia og Estland.

Vi er Nordens største forhandler av SOLIDWORKS med mer enn 130 ansatte. Ved å utnytte vår størrelse til det fulle kan vi tilby en unik kundestøtte som ingen annen forhandler kan måle seg med.

Vår backline på tvers av landegrenser gjør det mulig for oss å mobilisere den fremste tilgjengelige kompetansen på området du trenger hjelp med. For deg som kunde betyr det redusert behandlingstid, og bedre støtte.

Kommunikasjon på tvers av landegrenser blir håndtert på engelsk, men dersom det er ønskelig kan vi også håndtere enhver sak lokalt.

Kundetilfredshet

Vi tror på åpenhet. Derfor kan du fortløpende følge med på hvor fornøyde våre kunder er med supporten vi tilbyr.

Dette er en kontinuerlig oppdatert representasjon av våre 100 siste support-saker, hvor kunden har gitt uttrykk for sin tilfredshet gjennom en undersøkelse.

Fjernsupport

Teamviewer gir våre Support-teknikere tilgang til å se og styre din PC over nett for å kunne hjelpe deg effektivt.

  • Umiddelbar fjernhjelp for brukere
  • Enkel fildeling mellom support og bruker
  • Nøyaktig systeminformasjon og skjermbilder

tv-logo

tv-logo-mobile

Last ned TeamViewer

Tilgang til SOLIDWORKS Customer Care Portal

Få adgang til en omfattende database av informasjon og ressurser. Send inn Service Requests, Software Performance Reports, eller forslag til forbedringer og delta i debatter med andre SOLIDWORKS-brukere.

SOLIDWORKS Kundeportal

Technical Manager

Vidar Kvam

  • Vidar Kvam

  • Technical Manager
  • LinkedIn
  • +47 90 55 25 06
  • vidar.kvam@plmgroup.no

TELEFONSUPPORT
Man-fre: 8.00-16.00
+47 63 94 20 20
support@plmgroup.no