Test SOLIDWORKS før du investerer

Test SOLIDWORKS før du investerer

Oppdag de utrolige funksjonalitetene i SOLIDWORKS programvareprodukter. Vi tilbyr en komplett løsning for virtuell produktutvikling som får dine forbedrede produkter raskere ut på markedet.

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD er en kraftfull designprogramvare som er lett å bruke, med funksjoner som reduserer utviklingstid. Få ditt forbedrede produkt raskere ut på markedet med reduserte kostnader.

SOLIDWORKS Simulation

Simulering handler ikke bare om å få produktet ditt til å funke. Det handler om å forstå hvordan det vil fungere i den virkelige verden. Med SOLIDWORKS Simulation kan du vurdere yteevne, forbedre kvalitet og booste produktinnovasjon.

SOLIDWORKS Visualize

Visuell produktdesign forteller mer enn tusen ord. SOLIDWORKS Visualize gjengir design av høy kvalitet og vil imponere både kolleger, samarbeidspartnere og kunder.

SOLIDWORKS CAM

SOLIDWORKS CAM er en utvidelse til alle versjoner av SOLIDWORKS 3D CAD, og lar deg designe for produksjon tidlig i innovasjonsprosessen. Integrer design og produksjon med SOLIDWORKS CAM.

SOLIDWORKS MBD

Definer, organiser og publiser 3D-merknader, inkludert 3D-modelldata i bransjespesifikke filformater. SOLIDWORKS MDB lar deg skildre modellens fysiske egenskaper i 3D med enestående presisjon for enkel tolkning.

Dette sier kundene våre

”Vi fikk hjelp med å komme i gang med alle lisensene. Samarbeidet med PLM Group har fungert veldig bra hele veien. Hvis noe gikk galt, fikk vi den hjelpen vi trengte.”

HAR DU SPØRSMÅL? TA KONTAKT!

+47 63 94 20 20

Nina Krohg Jørgensen

Country Business Manager – Norge

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss! Vi finner en løsning som passer dine behov. Snakk med våre eksperter idag.