Implementeringer

Implementeringer

Vår FastTrack-tjeneste er den beste og raskeste måten å starte systemet ditt på, med full hastighet og på kortest mulig tid. Denne fullstendige implementeringsløsningen utføres av våre kunnskapsrike eksperter på en sikker måte.

Den raskeste måten å komme i gang

Vår FastTrack-tjeneste garanterer en smidig overgang til en sikker løsning for datahåndtering – enten det er i skyen eller ikke.

Minimer tiden du bruker på å søke etter viktig data og få kontroll på din produktlivssyklus med komplett versjonshåndtering av filer.

Vi tilbyr vår FastTrack-tjeneste for SOLIDWORKS PDM Standard og SOLIDWORKS PDM Professional.

Hvorfor vår FastTrack-tjeneste?

Det er flere gode grunner. Her er de tre største fordelene:

  • Garanter en sikker og smidig installasjon
  • Sikker lagring og datahåndtering
  • Start produktutvikling fra dag én

3DEXPERIENCE Onboarding

Mulighetene på 3DEXPERIENCE-plattformen er mange. Det som imidlertid utgjør hele forskjellen, er kunnskapen om hvordan man setter opp og bruker plattformen på best mulig måte.

Våre onboardinger er utformet for å ta deg gjennom de ulike trinnene, og sørger for at du kommer skikkelig igang.

SOLIDWORKS PDM Standard FastTrack

The SOLIDWORKS PDM Standard FastTrack hjelper mindre team med å raskt komme i gang med en standardisert datahåndteringsløsning.

FastTrack-konfigurasjonen inneholder tegningsmaler, bransjestandardisert arbeidsflyt, og gir tilgang til funksjoner som automatisk generering av PDF-filer i hvelvet.

SOLIDWORKS PDM Professional FastTrack

SOLIDWORKS PDM Professional FastTrack hjelper deg med å enkelt komme i gang med en sikker løsning for datahåndtering, basert på SOLIDWORKS PDM Professional.

FastTrack-konfigurasjonen inneholder tegningsmaler, serienummere, bransjestandardisert arbeidsflyt, og gir tilgang til funksjoner som automatisk generering av PDF-filer i hvelvet.

Er systemet ditt oppdatert?

Sikre at systemet ditt er oppdatert med de seneste funksjonene. Les mer om vår oppdateringstjeneste nå.

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.