Oppgraderinger

Oppgraderinger

Ikke bruk tid på å oppgradere systemet ditt til den seneste versjonen – la oss gjøre det for deg! Med vår oppgraderingstjeneste får du mer tid til å fortsette ditt daglige arbeid, med alle forbedrede funksjoner på plass.

Bedre funksjoner, hastighet og sikkerhet

Dra nytte av alle nye funksjoner og oppgraderinger fra SOLIDWORKS uten å bruke dyrebar tid på å oppdatere systemet ditt.

Våre eksperter benytter beste praksis for å oppgradere systemet ditt – som kan bli utført for alle eldre SOLIDWORKS-versjoner.

Vi anebfaler vår oppgraderingstjeneste for bedrifter som vil dra nytte av nye muligheter i den seneste versjonen av SOLIDWORKS og forbedre internt samarbeid.

Hvorfor vår oppgraderingstjeneste?

Det er flere gode grunner. Her er fire store fordeler:

  • Jobb smartere med nye funksjoner
  • Forbedret stabilitet mens du jobber
  • Oppdag problemer og endre dårlige arbeidsvaner
  • Enklere CAD-håndtering med en identisk installasjon for alle SOLIDWORKS-brukere

SOLIDWORKS Oppgradering

Sikre at programmet ditt er oppgradert med de seneste funksjonene fra SOLIDWORKS med vår oppgraderingstjeneste.

CAD-systemet inneholder delte innstillinger og maler som forbedrer internt samarbeid. Installasjonen dekker SOLIDWORKS-dataer (klienter), lisensservere (hvis aktuelt), delt verktøykasse, delte innstillinger og driver for grafikkort.

SOLIDWORKS PDM Oppgradering

Sikre at ditt PDM-system er oppgradert til den seneste versjonen, med de seneste funksjonene. Med denne tjenesten oppgraderer vi hele ditt SOLIDWORKS PDM-system som omfatter PDM arkivserver, PDM databaseserver og SOLIDWORKS lisensserver.

Oppgraderingen kan gjøres for alle eldre SOLIDWORKS PDM-versjoner, før CAD-programmet oppdateres.

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.