Gikk du glipp av What’s New-arrangementet vårt? Eller var du kanskje der, men fikk ikke tid til å notere ned alt du ville få med deg? I dette webinaret vil våre SOLIDWORKS-superhelter veilede deg gjennom alle nyheter samt tips og triks som ble vist på arrangementet, i tillegg til noen nyttige tips som ikke ble

Lennart Tinndahl er en aktiv innholdsskaper i SOLIDWORKS-samfunnet, og har vunnet flere priser for sitt arbeid med å dele kunnskap om SOLIDWORKS. Det kan hende du kjenner han igjen fra hans populære serie «Tinndahl’s Tip from the Train» som du finner på YouTube og LinkedIn.

Vil du vite HVA Catia er og HVORDAN Catia i skyen kan forbedre hvordan du og teamet ditt jobber? Da bør du se denne videoen og la Maxime og Viktor vise deg.

Vil du vite mer om funksjoner og hvordan du kan forbedre måten du jobber med PDM? Da må du ta en titt på disse to NYTTIGE webinarene!

Vil du vite HVORDAN du kan takle utfordringer som økende IT-kostnader og tverrfaglig samarbeid i en global setting? Da håper vi du vil sette av 15 minutter til dette webinaret, slik at vi kan vise deg hvor nyttig det er å ha et skybasert, fleksibelt PLM-system som tilpasser seg din bedrift – enten den er