Lennart Tinndahl er en aktiv innholdsskaper i SOLIDWORKS-samfunnet, og har vunnet flere priser for sitt arbeid med å dele kunnskap om SOLIDWORKS. Det kan hende du kjenner han igjen fra hans populære serie «Tinndahl’s Tip from the Train» som du finner på YouTube og LinkedIn.

Vil du vite HVA Catia er og HVORDAN Catia i skyen kan forbedre hvordan du og teamet ditt jobber? Da bør du se denne videoen og la Maxime og Viktor vise deg.

Vil du vite mer om funksjoner og hvordan du kan forbedre måten du jobber med PDM? Da må du ta en titt på disse to NYTTIGE webinarene!

Vil du vite HVORDAN du kan takle utfordringer som økende IT-kostnader og tverrfaglig samarbeid i en global setting? Da håper vi du vil sette av 15 minutter til dette webinaret, slik at vi kan vise deg hvor nyttig det er å ha et skybasert, fleksibelt PLM-system som tilpasser seg din bedrift – enten den er

Dypdykk i fordelene, fremgangsmåten og løsningene ved PDM i skyen med ekspertene Christoffer Stokkebro og Anders Wentzel.   Dypdykk i fordelene, fremgangsmåten og løsningene ved PDM i skyen med ekspertene Christoffer Stokkebro og Anders Wentzel.  

Det kan være vanskelig å starte en virksomhet fra bunnen av. Hvordan designer du et produkt, tester, forbereder og produserer det, i tillegg til å starte en virksomhet og merkevare – alt dette på et tynt budsjett?

Flere millioner designere stoler på SOLIDWORKS for å utvikle produkter – fra konsept til virkelighet. Nå kan du koble SOLIDWORKS til 3DEXPERIENCE – en samlet, skybasert plattform med verktøy for produktutvikling.