Hvordan en skybasert løsning kan bidra til å løse forretningsutfordringer

Vil du vite HVORDAN du kan takle utfordringer som økende IT-kostnader og tverrfaglig samarbeid i en global setting? Da håper vi du vil sette av 15 minutter til dette webinaret, slik at vi kan vise deg hvor nyttig det er å ha et skybasert, fleksibelt PLM-system som tilpasser seg din bedrift – enten den er stor eller liten.

Business Development Manager Michael Bäckman, og Solution Manager Ola Claesson viser deg hvordan du møter disse utfordringene. De viser deg også hvordan du kan fremtidssikre din bedrift ved å gå skybasert.

Ta en titt på videoen, og lær hvordan din bedrift kan dra nytte av 3DEXPERIENCE-plattformen, samt få svar på spørsmål som:

  • Hvordan forblir jeg konkurransedyktig?
  • Hvordan kan jeg fremtidssikre min bedrift?
  • Hvordan kan jeg tilrettelegge for enkelt samarbeid i en global setting?

 

Vi anbefaler også at du tar en titt på denne kundehistorien om Pässilä Bicycles og hvordan de fremtidssikret sin bedrift, ved å flytte dataene deres til skyen.

Eller få med deg at Timo Trogen, Development Engineer hos Celltech Solutions, snakker om deres erfaring med 3DEXPERIENCE-plattformen i videoen Skybasert datahåndtering – fra brukerens perspektiv.

Gå til Datahåndtering i skyen for mer informasjon om denne løsningen, og ikke nøl med å ta kontakt om du skulle ha noen spørsmål. Vi er her og er klare til å svare.